writing-img

Kakšno prsno črpalko

clock-img

11.04.2006, 11:57

clock-img

Baucka

pencil-img

568

Zanima me kakšno prsno črpalko ste si kupile in vaše iskušnje z njimi.
Ali je vredu tista čišto navadna "trobenta " iz lekarne ali pa je res aventova toliko boljša.

Hvala.

clock-img

11.04.2006, 12:53

clock-img

PiaM

pencil-img

1722

Imam izkušnje z obema, priporočam Aventovo.

clock-img

11.04.2006, 12:54

clock-img

copka77

pencil-img

158

Aventova je super!

clock-img

11.04.2006, 13:40

clock-img

April

pencil-img

5459

Aventova je zame super.

clock-img

11.04.2006, 16:31

clock-img

natalia

pencil-img

1423

Aventova, če si iz MB ti jo prodam. upam, pa da je ne boš potrebovala.

lp

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

clock-img

11.04.2006, 21:16

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Aventova je super! Imela sem Chiccotovo pa je zanič. Sem pa jo tudi veliko uporabljala in pridno črpala mleko  ter ga zamrzovala. Poleg Aventa lahko kupiš posebne plastične posodice ali vrečkice v katere lahko shraniš mleko ki si ga izčrpala. Vse ima Avent!

clock-img

11.04.2006, 21:23

clock-img

spacey

pencil-img

2359

Aventova je res super! Priporočam tudi jaz. user posted image

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

clock-img

17.04.2006, 11:02

clock-img

Pi@

pencil-img

119

Natalia zainteresirana sem za tvojo črpalko, prosim javi se mi.
Lp, Pia

12.4.2006 nas je osrečil mali Bor

clock-img

17.04.2006, 16:36

clock-img

natalia

pencil-img

1423

sem ti poslala zs,

cao

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

clock-img

19.04.2006, 13:29

clock-img

happy mam

pencil-img

102

Ojla!!

Mene pa samo zanima ali je boljše imeti ročno ali pa električno črpalko!!

cao

Mi smo pa tako srečna družinica! Imamo namreč malega ŽAKA!

clock-img

29.04.2006, 22:31

clock-img

sarazan

pencil-img

968

Ko mi hoče razgnat user posted image  joške, jaz uporabljam Aventovo. Je ročna in sama reguliram vakuum, ko črpam. (sicer polno dojim)
Pa se mi zdi, da je tudi zelo trpežna. To, ki jo imam jaz, je dala že nekaj mamic čez. 

clock-img

01.05.2006, 07:59

clock-img

Mateja82

pencil-img

926

Jaz moram mleko že od samega začetka črpati, ker se user posted image  ne da vleči. Imam sicer Aventovo ročno črpalko, ki je super, samo če bi vedela da bom morala tolikokrat črpati bi si veliko rajši nabavila električno, res pa je da so precej drage.

clock-img

01.05.2006, 08:04

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

JAz bi na tvojem mestu počakala z nakupom, dikler se dojenček ne rodi in da vidiš, če bo črpanje sploj potebno ali ne. Pri meni je bilo tako, da sem si morala črpati samo 3x pri ta starejšem in 1x pri mlajšem, kar je izredno malo in se mi zdi, da je 11 jurjev za Aventovo črpalko absolutno preveč. Jaz sem si kupila "trobento", kot ji praviš iz lekarne za 700 SIT in sem bila enako zadovoljna, ker je služila svojemu namenu.
NAjbrž pa je drugače, če črpaš mleko vsak dan. Zato počakaj, saj trgovine so vsak dan odprte...

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

01.05.2006, 10:53

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Hoj!

Jst sem imela prej sposojeno Aventovo črpalko(ročno) in je bila čisto vredu. Sem pa sedaj kupila Nukovo(tudi ročno), ker mi je ena prijazna punca tukaj iz foruma odstopila dm kuponček in se mi pa zdi bolj fajn kot Aventova.

Tako, da ti priporočam, da si zrihtaš te dm-ove kupončke, ki ti pripadajo in si nabaviš to črpalkouser posted image

lp,
tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

clock-img

04.05.2006, 09:06

clock-img

Baucka

pencil-img

568

Tako, pa smo prijokali na ta svet. 24.4.06 ob 13.11 se je rodila Ema in morem vam povedat, da boljše prsne črpalke od nje ni. Mleka imam še za dva dojenčka zdraven in si ne črpam. Včasih mi malo steče iz dojke in si z roko palo stisnem mleka ven, tako da popusti pritisk in to je vse. Črpalko sicer imam pripravljeno, samo je še nisem uporabila.

Pravijo da če črpaš ustvarjaš povpraševanje in je ponudba večja, tako da mi ne črpamo.

clock-img

04.05.2006, 11:38

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Hojla Baucka!

Čestitam za Emouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, otročki so res najboljša prsna črpalkauser posted image , samo preden se ustvari taprava ponudba po povpraševanju, se lahko zgodi, da je napetost v prsih prehuda in takrat si izčrpaj mleko samo toliko, da ta napetost popusti. To ne bo povzročilo povečanja nastajanja mleka. Je pa bojše, da si takrat malo izčrpaš, kot pa da bi imela zaradi prepolnih prs težave.

Lepo se dojita in veliko veselja z Emo!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem