writing-img

Kakanje po GH

clock-img

27.05.2008, 17:26

clock-img

mala pikica

pencil-img

3363

Mi smo počasi začeli uvajat GH. Ker smo že nekaj časa pili sok korenček z jabolkom, smo najprej doma skuhali prav korenček in jabolko in na veliko veselje pojedli čisto vse. Brez kremženja, z zelo odprtimi usti user posted image Danes sem skuhala korenček in cvetačo in Gašper je spet vse z velikim veseljem pojedel, še celo več bi. Je pa res, da se čisto vsak dan v dveh minutah po hranjenju pokaka, kljub že jutranjemu kakanju. Pred uvajanjem je vedno kakal samo enkrat na dan, zjutraj. Jutranje blato ni tekoče, to po hranjenju pa kar, kar je verjetno logično, ker gre samo skozi.
Zdaj pa me zanima, če je lahko kaj povezano z GH? Je mogoče preveč hrane? Skuham en korenček in eno jabolko, manjša seveda. Danes prav tako en manjši korenček in en cvet cvetače.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

clock-img

27.05.2008, 17:49

clock-img

Solero

pencil-img

466

Tvoje vprašanje ni najbolj jasno...
Pa vendar. Normalno je, da se bo kakanje z uvajanjem spremenilo. Vse se spreminja: barva, gostota, vonj, količina... Ko otrok poje, se navadno prebava požene v tek in dete se pokaka. Dokler ni driske in zaprtja je vse ok. Tudi če je enkrat ali pa sedemkrat na dan.

clock-img

27.05.2008, 18:01

clock-img

mala pikica

pencil-img

3363

Sem vedela, da ne bo preveč jasno user posted image

Vse to mi je jasno, malo me bega, ker se po vsakem hranjenju z GH takoj pokaka, po minuti, dveh, treh. Pa mi ni bilo čisto jasno, če je to v redu.

clock-img

27.05.2008, 18:03

clock-img

Solero

pencil-img

466

Čisto ok je, da se pokaka po hranjenju. Ampak še vedno se lahko tudi kdaj vmes. user posted image

clock-img

27.05.2008, 21:43

clock-img

mala pikica

pencil-img

3363

IZVIRNO SPOROČILO: Solero

Čisto ok je, da se pokaka po hranjenju. Ampak še vedno se lahko tudi kdaj vmes. user posted image

Ja, saj to mi je čisto logično user posted image Ah, bi bilo bolje, če bi kar zbrisali to temo, sem čisto zabluzila s tem kakanjem user posted image

clock-img

27.05.2008, 22:22

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Ga pač požene GH. Do zdaj je bil navajen samo mleka.

clock-img

29.05.2008, 14:23

clock-img

Jenny Anny

pencil-img

599

Fant ma dobro prebavo user posted image (beri ekspresno), veliko bolje, kot pa bi bil zaprt.

clock-img

29.05.2008, 15:44

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

uhh, čist normalno user posted image naša je kakarica na kvadrat user posted image ravno danes se je pred 11 uro 4x pokakala. je pa res, da je skoz neki po malem žulila. ko je bla na mleku, je kakala redno 2x na dan. po GH pa norišnica user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem