cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kako delate na bebici?

clock-img

03.10.2005, 13:47

clock-img

tejča

pencil-img

74

Pozdravljene,

veliko nas je na tem forumu, ki želimo zanositi, pa recimo še kakšno o tem, kako smo aktivni! Ovulacijo si lahko izračunamo na tem forumu. Ali ste potem vse dneve pridno aktivne user posted image , ali vsak drugi dan (nekje sem brala, da je bolje vsak drugi dan zaradi kvalitete sperme). Kaj še - ste bolj aktivne zjutraj ali zvečer,...? Pišite, več kot bo informacij bolje za nas, ki si želimo user posted image ! Jaz sem ravno v plodnih dnevih in bova z mojim aktivna čisto vsak večer. Pol pa spat in upat, da se bo prijelo!

Naj bo vsak dan zase lep. Posrbite za to!

clock-img

03.10.2005, 13:55

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Posrbite za to! [/quote

Kako posrbiš za to? user posted image  user posted image  user posted image user posted image
No, odgovor na tvoje vprašanje, je tak, da ni recepta. Malo bolj se že trudim biti zapeljiva v plodnih dneh, na silo pa ne delava, da bi vsak dan izkoristila, ker potem hitro dobiš občutek, da nekaj na silo delaš, ni več tak feeling. No, ne vem, vsaj pri nama je tako. Mora biti sproščeno in spontano, drugače to ni to.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

03.10.2005, 13:56

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Zakaj pa sem zdaj cela v citatu?

clock-img

03.10.2005, 14:06

clock-img

jasny

pencil-img

235

Midva user posted image  kar vsak dan in ne delava nič na silo, ker obema paše. Moj je pa itak zmeraj pripravljen na akcijo. Upam, da ne pretiravava z vsakodnevno aktivnostjo.
Kaj mislite, da bi morala delati kakšne premore?

clock-img

03.10.2005, 14:08

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Vsak dan, user posted image  user posted image  user posted image . Nama to res ne znese......

clock-img

03.10.2005, 15:47

clock-img

Anonimen

Ko sva delala na user posted image , sem si izračunala O in potem sva v tem času vsak drug večer. In se je prijelo prvi mesec po izračunu O.

clock-img

03.10.2005, 16:11

clock-img

girly

pencil-img

951

ojla!

midva z mojim pa se ljubiva takrat in samo takrat, ko nama paše. po enem letu neuspehov, mi je bilo računanja in  preračunavanja dovolj (pa še O nimam tko kot je treba), tko da poskušava na golo srečo. Neobremenjeno in z užitkom user posted image

lep dan
girly

Kris je najin sonček :)

clock-img

04.10.2005, 07:40

clock-img

Kato

pencil-img

35

Mi2 sva se odločila, da bova ravno v času ovulacije najbolj aktivna. Če nama zvečer ne znese, se potrudiva zjutraj, pa če tudi malce zamudiva službo. Res pa je, da nama ne rata vsak dan (saj veste kako je človek zvečer že zmatran).
Pazit pa je treba, da ne postane vse skupaj mehansko, ker potem takoj nastane neka praznina med partnerjema, ki se je niti sama ne zavedata, pa tam je!
Veliko sreče!

clock-img

04.10.2005, 13:51

clock-img

tejča

pencil-img

74

Hoj,

sva bila zdaj 2 dni aktivna vsak večer in mislim, da sva ujela prave trenutke, ker so me zelo bolele prsi oz. prsne bradavice (ovulacija???). Sporočim čez 14 dni ali smo kaj naredili user posted image !

Danes pa grem na obisk k prijateljici, ki je včeraj rodila punčko!!!!

clock-img

04.10.2005, 14:21

clock-img

malicki

pencil-img

466

Midva delava 1. mesec na bebici in tudi sedaj se ljubiva spontano tako kot prej in nič ne štejeva dnevov. Najin ritem je bil vedno nekje na 2 dni zato ni treba skrbet da bova kaj zamudila.
Sem si pa malo računala in jutri bi se naj začeli moji plodni dnevi. Opažam pa da je moj dragi čisto neobremenjen glede tega, jaz pa komaj čakam da bo mesec naokrog in da vidim ali bom user posted image .

clock-img

05.10.2005, 09:44

clock-img

Anonimen

MIDVA IZRAČUNAVA PLODNE DNI IN NATO NA VSAKE DVA, VČASIH CELO NA TRI DNI POSKUSIVA. UPAM, DA BO TA MESEC, SAJ SVA NA TEM ZAČELA DELAT ŽE AVGUSTA, VENDAR NE DOBESEDNO. ZARADI STRESA V SLUŽBI IN ŠOLI ŠE DO TJA NISVA PRIŠLA. ALI PA SVA ZAMUDILA O. TA MESEC JE PRVI, KO SVA POSKUSILA MED OPTIMALNO OVULACIJO; ČE SE MI SEVEDA NI KAJ POBRKLJAL CIKLUS. ALI KATERA OD VAS ZAČUTI KDAJ OVULIRA? NEKATERE ŽENSKE ŠPIKA V SPODNJEM PREDELU?!

LP

clock-img

05.10.2005, 11:07

clock-img

sončnica

pencil-img

36

Punce ne se zanašat na izračun O. Cel mesec aktivnost na 2 dni in ne boste zgrašile.

Pri nas smo računali in računali, potem pa nam je bilo vsega dovolj, ko ni bilo nič in smo udarili na dva dni in rezultat je bil več kot vreden truda.

clock-img

05.10.2005, 11:37

clock-img

tejča

pencil-img

74

Mayya, jaz sem ta mesec prav čutla O, ker me je spodaj špikal, pa še zelo boleče prsi, oziroma prsne bradavice sem mela. Tako ni bilo še nikoli. Moram reči, da midva z mojim ne seksava veliko, zato sva se tokrat v času O bolj potrudila. Bomo vidl kakšen bo rezultat!!

clock-img

05.10.2005, 20:26

clock-img

melitkica

pencil-img

402

Jaz čutim O (nekje 9 dni po user posted image ), ker me boli v spodnjem levem delu (levi jajčnik) in sluz, ki prihaja iz nožnice! Vse to se ponavadi dogaja štiri ali pet dni, včasih so kaka odstopanja! Upam, da sem pomagala in veselo na delo! user posted image  In upam, da čimprej postanemo srečke user posted image

LP, Melita user posted image

clock-img

05.10.2005, 20:28

clock-img

melitkica

pencil-img

402

To je za MAYYO!user posted image

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem