writing-img

Kako do Toysa v Gradcu

clock-img

22.06.2005, 08:44

clock-img

Špela

pencil-img

274

Kako do toysa v Gradcu, prosim čim prej odgovore. Iz smeri Murska Sobota, koliko je do tja?

clock-img

22.06.2005, 10:30

clock-img

rozi81

pencil-img

718

Če veš kje je IKEA v Gradcu potem ne moreš zgrešit. Na rondoju greš dol proti Ikei in v prvem križišču zaviješ levo potem pa samo stran od Ikeje se pravi spet levo in se pelješ mimo H&M-ja no od tam boš pa že zagledala Toysa.

Upam da sm ti kaj pomagala.

LP S

clock-img

22.06.2005, 12:18

clock-img

lin

pencil-img

2504

Ko se voziš po avtocesti na prvem rodnoju(krožnem)zaviješ levo in se pripelješ pred Toys,Ikeo in ostale centre,nemoreš falit.
Samo da te nebo zmedlo,ker malo prej,mislim da neko meste na Str........,se že iz avtoceste vidi velik center,ma nezaviješ tja ampak greš lepo naprej res do krožnega in samo v krožnem, levo.
Nas je to zavedlo,ma ni pšanike smo ap še tam malo povohali kaj je samo tam ni ne Ikee ne Toysa
Dober nakup

clock-img

22.06.2005, 12:19

clock-img

lin

pencil-img

2504

Čaki čaki sem se zmotla mi smo šli iz Maribora proti Gratzu in pol na rondoju zaviješ desno ne levo,me je zmedu en odgovor prej.
Se pravi DESNO!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem