writing-img

Kako dojenčka obleči?

clock-img

20.02.2008, 09:00

clock-img

buči

pencil-img

4367

V soboto bomo stari 14 dni in patronažna nas že skoraj preganja ven. Ker naj bi bilo 13 stopinj, imam težavo, ker ne vem, kako našega user posted image  obleči. Pripravljen imam le zimski kombinezon, ki pa je sigurno za te temperature pretopel. Kako naj ga oblečem? Prvič in drugič sigurno ne bomo dolgo zuneja, torej ne bo zadekan v vozičku.

Hvala za nasvet.

TDAT - štirje prestopniki!

clock-img

20.02.2008, 09:19

clock-img

želva

pencil-img

1452

Jaz bi ga oblekla tako kot za nori, eno majčko več, pa ravnotako kombinezonček čez,pa 2 kapice seveda. Tako majhni se še ne grejejo sami, pa samo ležijo in ne hodijo zraven tako kot mi, pa jim je bolj marzlo.Drugače pa kar po občutku

clock-img

20.02.2008, 09:29

clock-img

lane31

pencil-img

1621

Nikoli nisem oblekla 2-eh kapic pa smo pri minusu začeli ven hodit.....itak ima kombinezon tudi kapo......obleči kot doma samo v kombinezona ga preloži in brez koc ,pa eno kapico user posted image ....Pa hitro ven- sta že lahko tudi 45 minut zunaj user posted image - toliko smo mi bili prvič (patronažna rekla ), pa je bil minus a sonček user posted image

clock-img

20.02.2008, 09:54

clock-img

aluš

pencil-img

704

Počakaj tam do 11-12 ure, da se fajn zgreje (na tistih 12-13 °C) in pride sonček, potem pa brez problema gresta lahko ven. Pa v pajaca ga obleči (pa ga boš še en čas, boš videla, ker je bolj praktično za oblačit). Je zelo praktično za oblačenje. Spodaj mu nič več ne daj kot ima za noter, bosta pa 123 oblečena. Ker če bi mu sto jopice pa puloverčke gor šla dajat, bo popi..., tebi bo pa tudi vse dol teklo preden ga boš oblekla. Do drugega meseca jih je treba kar faj oblečt, ker dojenčki sami še ne znajo proizvajat toplote. In je bolj, da je bolj oblečen, kot premalo. Tako, da bi ga jaz še z dekico pokrila. Ker leži na miru, biti mora bolj onlečen kot ti. Ti boš pa najbrž v bundi (vsaj jaz sem še).

clock-img

20.02.2008, 11:38

clock-img

buči

pencil-img

4367

Hvala, a potem kombinezon - zimski (tak kot bunda) ne bo preveč?

TDAT - štirje prestopniki!

clock-img

20.02.2008, 11:41

clock-img

BlackyMouse

pencil-img

268

zunaj je toplo.mojga oblačim v body,majčko,škrampe,bundico,hlače in čeveljčke.ter kapo.
e je pa fejst mrzlo,potem pa daš kombinezonček.

Biti ljubljen pomeni več, kot biti bogat, kar pomeni biti srečen..

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem