writing-img

Kako ga obleči za 1 sprehod

clock-img

24.11.2006, 11:17

clock-img

majda12

pencil-img

183

Danes je zunaj sonček,sicer hladen zrak okrog 11stopinj,patronažna pravi ,da naj gremo ven kako naj ga oblečem bo zimski pajac preveč?Lpuser posted image user posted image  

clock-img

24.11.2006, 11:24

clock-img

TONČI.

pencil-img

1695

Zakaj bi bil zimski pajac odveč. Drugače pa vzemi s seboj kakšno dekco, da ga lahko pokriješ ali pa odkriješ. Zadelaj ga okoli vratu in ust. Naj ima magari dodo v ustih, da potem sigurno diha skozi nosek. Pa ne bodi sedaj dolgo zunaj. Večkrat po malo. In srečno!user posted image

clock-img

24.11.2006, 11:25

clock-img

total

pencil-img

4453

Ti ga kr obleči v pajaca,otrok miruje.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

24.11.2006, 11:46

clock-img

Anonimen

Mi pocakamo do ene 1h, 2h, ko je najbolj toplo in soncek, potem se pa odpravimo ven.

Oblecen je v dve majcki (oz body) in hlace, cez mu damo enega bombaznega pajaca, pa dve kapici (eno navadno in eno toplo), potem ga dobro zavijemo v deki iz fllisa (eno podlozimo spodaj na dno vozicka, z drugo pa ga pokrijemo). Mi bomo zimske pajace pustili za zimo. Je pa res, da je torba (Jaguar 3), ki jo uporabljamo, ze sama precej debela in topla, pa se vozicek je tako 'zaprt', da notri nic ne piha in je prav prijetno toplo, ce sežeš z roko v torbo. Malemu je zanekrat zelo všeč, večino sprehodov prespi in se nič ne pritožuje.

Ce ga pa peljes recimo v lupinici ali kaksnem bolj odprtem in hladnem vozicku, ga moras pa jasno precej bolj obleci. V tem primeru bi verjetno tudi mi uporabili zimski pajac.

clock-img

24.11.2006, 11:46

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Pa tudi odspodaj ga obleči več plasti, kajti novorojenček se lahko hitro podhladi. Otroci do 3. meseca starosti še ne uravnavajo dobro telesne temperature. Pa za prvič jaz ne bi bila več kot 15 minu zunaj, ker so temperaturne razlike vseeno velike za tako majhnega dojenčka. Naš je star 6 mesecev, pa smo sedaj zunaj 2x na dan po 1 uro.

clock-img

26.11.2006, 12:15

clock-img

Maggie

pencil-img

151

PDP imam februarja. Ali mislite, da potrebujemo zimski pajac? Imamo namreč zimsko vrečo, pa me zanima, če je smiselno kupovati še zimski pajac. Izkušnje?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem