writing-img

Kako hitro pozabiš

clock-img

06.11.2005, 22:35

clock-img

Dejča

pencil-img

1332

Danes smo šli pogledat prijateljico, ki je pred dvema dnevoma rodila punčko in sem bila kar presenečena, kako majhni so dojenčki, ko se rodijo (49 cm, 3140 g in 34 obseg glavice), pa čeprav sem pred 4 meseci in pol sama rodila. Ko sem jo dvignila k sebi, se mi je zdela lahka kot peresce in kar ne morem verjeti, da je bila naša Tara ob rojstvu še lažja od nje. Se tudi vam dogaja podobno, ko vidite drobcene dojenčke in se vam zdi, da se jih še prijeti ne upate?

clock-img

06.11.2005, 22:53

clock-img

urška

pencil-img

3136

naš je imel ob rojstvu 49 cm in 2220 g. pa je bilo pol lta okol pa sem šla k prijateljici pogledat skoraj 4 kilsko punčko pa se mi je zdela tako lahka in drobcena...

clock-img

06.11.2005, 22:57

clock-img

Kimy

pencil-img

23

Naša punčka je stara že 3 leta in je dobila bratranca, ki je zdej star en mesec...se mi je zdel tako majčken...kako čas beži...user posted image

clock-img

06.11.2005, 23:05

clock-img

Dejča

pencil-img

1332

Ja, a ne, kako skoraj nemogoče se ti zdi tudi po tako kratkem času, da je bil tudi tvoj otroček tako drobčken. Kot mala miška! Sem se kar malo raznežila ob spominih user posted image

clock-img

06.11.2005, 23:09

clock-img

Kimy

pencil-img

23

Men se zdi, da otroci zelo hitro rastejo, kar naenkrat mine...še mal pa bo šola.user posted image

clock-img

07.11.2005, 00:04

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Šele zdaj ob otrocih vidim kako čas hitro beži.Včasih se mi zdi,kot da sem nedolgo nazaj prišla s tamalim iz porodnišnice.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

07.11.2005, 08:58

clock-img

Arwen

pencil-img

314

Res je.user posted image

clock-img

07.11.2005, 11:48

clock-img

Barči78

pencil-img

1763

Midve sva ravno danes imeli posvetovalnico in je bil tam fantek približno take teže, kot Neja ob rojstvu. Vse kar sem lahko rekla, je bilo: ˝Joj, a je bla res tako majhna˝.
Res prehitro zrastejo.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

clock-img

07.11.2005, 15:52

clock-img

eva1

pencil-img

4835

Ko je bil Luka star 5 mesecev je moja sestra rodila-sicer pravega korenjaka, a meni se je zdel tak drobižek-ga sploh prjet skor nisem znala...sedaj sta stara 3 m-moj pa 8...pa se mi zdi da moj ni bil nikoli tako majhen-hecen res kok hitro pozabiš, pa kako hitro otroci rastejo...

clock-img

07.11.2005, 22:44

clock-img

Skaana

pencil-img

1140

Res zanimivouser posted image ,

pa sem mislila, da sem edina, ki z negotovostjo pogledujem po novorojenčkih. user posted image  Če so pa tako drobčkeni in krhki in nežni in...

Mami, kdaj bo spet včasih?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem