writing-img

Kako je s češnjami?

clock-img

16.06.2005, 13:42

clock-img

Vittel

pencil-img

87

Ojla!
Povejte mi prosim kako je s češnjami pri uvajanju goste hrane? Nikjer nič ne piše o njih. Pa tako veliko jih je pa tako dobre so.
Uživajte :rozica:

clock-img

16.06.2005, 13:57

clock-img

Ajsha

pencil-img

459

Češnje niso ravno primerne za čisto majhne otročičke - se pravi če jim šele uvajaš gosto hrano. Rade napenjajo pa še gristi jih ne morejo. Če je pa otročiček star 10 mesecev ali več pa jih lahko mirne duše je - odsrani mu koščico in veselo v napad!

LP!

clock-img

16.06.2005, 14:31

clock-img

Natas@

pencil-img

804

Naš jih obožuje. Je pa star 8 mesecev.

Lp

clock-img

16.06.2005, 14:36

clock-img

Nia30

pencil-img

329

Jaz sem našemu prvič dala samo eno - sem jo zmiksala zraven ostalega sadja. Drugi dan sem dala tri in ker ni bilo kake reakcije sem mu jih tretji dan dala kako pest (banana, malo jabolka in češnje - vse zmiksano).

Aja, stari bomo pa 7 mesecev.

Lp

clock-img

16.06.2005, 16:20

clock-img

Mana

pencil-img

194

Moja še ne je goste hrane, pa sta mi dve pediatrinji rekli, da lahko za okus dam probat malo med prsti stisnjene češnje, ker je menda čisto nevtralna ?????? Vprašala sem tudi patronažno, pa mi je isto potrdila.
Kaj je sedaj res ???
LP

clock-img

16.06.2005, 21:03

clock-img

Pika10

pencil-img

159

Jaz sem jo tut mojmu žabcu stlačila in olupila, ali mu jio pa dam, da jo sesa, pa je star 6 mesecev, samo malo se nakremži.

clock-img

16.06.2005, 21:08

clock-img

Vittel

pencil-img

87

Povratna informacija: dopoldne sem mu zmiksala eno pest češenj, jabolko in malo banane. Vse pridno popapal in nobenih problemov. Hvala vsem za odgovore.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem