cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kako jih umivate?

clock-img

15.02.2005, 16:57

clock-img

Vittel

pencil-img

87

Kako ve umivate svoje :duda:? Moj malček je star 2,5 m, pa se še vedno umivava s trdim otroškim milom samo 1x na teden. Drugače samo z vodo. Kdaj začeti uporabljati šampon? Ali je ritka dovolj umita samo z vodo in vato ali je potrebno tudi milo?
Hvala za vaše odgovore. :rozica:

clock-img

15.02.2005, 17:05

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

jaz jo vsak drug dan kopam, že od vsega začetka. čist mal kopeli dam not, tist kombiniran s šamponom. to pa zato, ker če se recimo pobruha in podobno, sam z vodo ne gre dol, pa smrdi. s kopeljo pa je čista ko sonček.

Lp

clock-img

15.02.2005, 17:12

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

V tummy tubu,vsak drug dan...Samo z vodo k jim prilijem kamelce al pa hrastovo lubje,drugac pa nobenih kopeli...Zara je stara 9 mesecev pa je se nikol nisem okopala s kopeljo...
Ravno tako ji lase umivam samo z to vodo v kateri se koplje...
lp:rozica:

clock-img

15.02.2005, 17:34

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Kombiniram Tummy Tub in banjico..vsak dan, ker veliko poliva..notri dam eno mini kapljico kopeli.

LP

clock-img

15.02.2005, 17:48

clock-img

- Mini -

pencil-img

31

Mi kopamo našega :duda: (star je 2 meseca) 3x na teden.V vodo dam vedno nekaj kapljic kopeli.Laske mu umivam samo s to vodo.Ritko mu ob vsakem previjanju obrišem z vlažnim robčkom, potem pa še samo v kopeli.

Pri starejši pa sem začela uporabljati šampon pri enem letu( je imela že kar veliko las).

lp Mini

clock-img

15.02.2005, 18:06

clock-img

babylove

pencil-img

2473

Denis je star 1 mesec; od prvega dneva dalje (že v porodnišnici) ga vsak dan umijem z otroškim tekočim milom od glave do pete, potem pa splahnem v čisti vodi.

Pri previjanju pa ritko umijem tako kot ti samo z vato in vodo - meni se zdi dovolj.

clock-img

15.02.2005, 18:21

clock-img

Anonimen

NA začetku sem ga vsak dan kopala...tam do 4 meseca, bilo je poletje. V vodo sem dala malce šampona od Nivee.

Sedaj ga kopam 2x na teden. Uporabljam prav tako šampon od Nivee.

clock-img

15.02.2005, 20:15

clock-img

Anja167

pencil-img

1017

Jaz sem ritko začela umivati z milom šele zdaj, ko je gosto hrano. Je tudi blato drugačno. Saj boš videla.

clock-img

16.02.2005, 08:40

clock-img

kaja11

pencil-img

1024

Vsak dan ga kopam v vodi, 1x na teden ga namilim od glave do pete... med previjanjem samo voda in vatka... če je zeloooo pokakan uporabim tudi malo mila.

clock-img

16.02.2005, 11:25

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

jaz jo pa kopam v vodi, kateri dodam malo mandljevega olja. 1x tedensko jo namilim (trdo otroškim milom). če je kaka trdovratna umazanija pa z vato z oljem - gre vse dol. ne uporabljam kozmetike, ker sem tudi sama imela probleme s kožo, ker sem se preveč umivala z raznimi preparati in si uničila pH:(

njena koža je dišeča in svilnata. tudi Kleopatra se je umivala z oljem, mlekom in vodo, ali ne?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem