Ok mogoče bo tole malo smešno pa vseeno ....
A veš, da tole ni niti malo smešno...res ne.... in ko berem odgovore nekaterih mi je v resnici prav žalostno....virtualno prijateljstvo...niti v milijonih let ne bo moglo zamenjati pravega pristnega prijateljskega čveka od blizu...iz oči v oči...pa če je ob kavici ali pa ne...kaj vse virtuala prenese...kaj vse lahko folku netveziš...kaj vse lahko postaneš, pa v resnici sploh nisi...in seveda v obratni smeri....Virtualno prijateljstvo in pravo resnično prijateljstvo sta tako narazen kot dva planeta....lahko bi rekla, da je virtualno prijateljstvo le nek slab nadomestek za pravo pristno prijateljstvo...kot neka poceni kava namesto dobre Bar kave....
Strinjam se s tistimi , ki pravijo da popokaj deco in pojdi med ljudi...med mamice...babice...otroke....prijateljstvo res ne izbira let...pa tudi spola ne...
Razumem, da je tistim, ki ste v tujini in nekje v novem okolju to težje...vendar slej ko prej človek požene korenine...spozna ljudi....naveže stike...takšne pristne in ne le virtualne....
Osebno se mi ljudje, ki imajo le virtualna prijateljstva smilijo...mogoče sem čudna...staromodna...vendar mi pristni stik preveč pomeni....virtuala mi je pa tako za hec...zanimiva....posrečena...vendar daleč od pristnosti...pač takšna kot nam tisti dan paše....
Želim ti, da bi našla voljo...pogum....za to, da bi šla v svet ...resnični...in poskušala spoznat ljudi v reali...resnične ...prave...pa čeprav ne vedno dobre volje....takšne človeške in ne le tiste na gumb...