writing-img

Kako naprej?

clock-img

27.10.2009, 16:23

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

Torej, če ima otroček že večerno mlečno kašico in dopoldanski obrok GH...S katerim obrokom se nadaljuje?S popoldansko malico?In kaj je najbolje uvesti za ta obrok?

clock-img

27.10.2009, 16:47

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

Jaz bi rekla da s kosilom, za pop. malico pa naj bo zaenkrat še mleko. Jaz sem začela z večerno kašico, potem s kosilom, nato s sadno dop. malico, nazadnje pa sem uvedla pop. malico, in sicer jogurte in skute, ki jih lahko uvedeš okoli 8. meseca, če otrok nima alergije na kravje mleko.

clock-img

27.10.2009, 18:33

clock-img

PC Baby

pencil-img

1385

Se strinjam s Katy

clock-img

27.10.2009, 19:38

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

Kaj pa jim daste kozt kosilo?Različne zelenjave s polento, krompirjem, rižem?
Jst sm tud začela z večerno kašico, zdej je pa mala star 5 mesecev(po nasvetu gastroenterologa že uvajava GH zaradi polivanja) in je že probala bučke, korenček, jabko. A za kosilo ji torej naj dam razne zelenjave in dopoldan sadje?Se opravičujem, če je neumno vprašanje, sam sem čist izgubljena.

clock-img

27.10.2009, 19:43

clock-img

rubica

pencil-img

741

ja jaz sem ji dala tako za dop. malico sadje, pa sadje s kako kašo, za kosilo pa zelenjavo, polento, ajdo, riž brezjajčne testenine in počasi malo kasneje meso- purana, piščanca, teletino.

< Sporočilo je popravil rubica -- 27.10.2009 19:44:43 >

clock-img

27.10.2009, 20:25

clock-img

Petka09

pencil-img

1129

Jaz sem začela s kosilom: zelenjava (bučke, koleraba, špinača, cvetača, brokoli, korenček) s krompirjem ali rižem ali polento.

Torej, ko je bila stara 5 mesecev smo začeli tako in tako še vedno traja - torej en mesec samo kosilo, vse ostalo mleko.

Zdaj, ko je dopolnila 6 mesecev začnemo z dopoldansko malico: sadje vmešano v kakšno mlečno ali žitno kašico, sadje s kakšno drugo kašo.

In tako bom delala cel mesec - torej, bo imela dva obroka GH (kosilo in dopoldanska malica).

Ko bo dopolnila 7 mesecev pa začnemo še s popoldansko malico: skutke in jogurti (s sadjem).

Večerja bo ostala kar mleko, če bo še naprej tako lepo spala.

Skratka, starost 5 mesecev: kosilo cel mesec, starost 6 mesecev: dodatno dopoldanska malica, starost 7 mesecev: še dodatno popold. malica.

Zgodaj zjutraj in zvečer ostaja flaška mleka.

Večerne kašice ne mislim dajat, če bo lepo spala in itak gre zgodaj spat.

clock-img

27.10.2009, 20:26

clock-img

Petka09

pencil-img

1129

Aja, dejte mi prosim povedat: stara je 6 mesecev in me zanima, če lahko uvedem proseno kašo, ajdovo kašo, ovseno kašo??

clock-img

28.10.2009, 08:55

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

IZVIRNO SPOROČILO: Petka09

Aja, dejte mi prosim povedat: stara je 6 mesecev in me zanima, če lahko uvedem proseno kašo, ajdovo kašo, ovseno kašo??

Lahko.

clock-img

28.10.2009, 09:16

clock-img

Petka09

pencil-img

1129

IZVIRNO SPOROČILO: Katy78

IZVIRNO SPOROČILO: Petka09

Lahko.

Hvala, Katy user posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem