writing-img

Kako navaditi na nemiksano hrano?

clock-img

05.04.2008, 14:39

clock-img

_annela_

pencil-img

150

mene pa zanima kako ste ve svojeuser posted image navadle na blj gosto hrano(hočem rece kdaj ste nehale miksat ker jaz sem svojemu probala dati samo zgnečeno hrano pa se kr davi nemore pogoltnit)pa me zanima kako ste vi vase navadle,na ne zmiksano hrano?upam da razumete kaj hočem reči!!

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 5.4.2008 22:05:14 >

clock-img

05.04.2008, 18:47

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

zmiksi, ene par žlic pa vzemi stran in pretlači ter not zameši med zmiksano hrano, da je kak košček sem in tja. potem pa večaj delež koščkov v obroku.

clock-img

05.04.2008, 18:49

clock-img

piko12

pencil-img

636

Probi malo manj zmiksat. Če prej nehaš, tud malo večji koščki ostanejo. Drugač pa tako, kot je rekla mateyka-postopoma. Če je do zdaj jedel čist spasirano, je normalno, da se davi.

clock-img

05.04.2008, 19:03

clock-img

saskija

pencil-img

1852

zelo odvisno od otroka in njegovega razvoja,s eveda pa tudi od starosti. hčerki sem zelo dolgo pasirala tam do 10 meseca, obema sinovoma sploh nikoli ni bilo in  ni potrebe

Dojenček se z vsakim dnem spreminja in raste in bo nekega dne odrasel in odšel;prah pa vas bo zvesto čakal.

clock-img

05.04.2008, 20:37

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

dati samo zgnečeno hrano pa se kr davi nemore pogoltnit

seveda jo lahko pogoltne. Brez skrbi. Problem je edino, ker ni vajen pretlačene hrane in ko mu košček pride nazaj se začne kao davit. Brezskrbi. Se bo hitro navadil na koščke. Samo naučiti se mora.

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

clock-img

05.04.2008, 23:12

clock-img

dreamz

pencil-img

510

Ko sem mojemu prvič ponudila le pretlačeno hrano, se mu je zataknilo in je bruhal. Od takrat naprej pa je pretlačeno brez problemov. Zgleda, da se je po prvem poskusu navadil.

clock-img

06.04.2008, 08:15

clock-img

Ronči

pencil-img

1314

Pri nas sem bila jaz večja cicija kot user posted image . Prvič je že sprejela nepasirano hrano, jaz sem se pa tresla zraven, če se bo davila ali ne user posted image

clock-img

06.04.2008, 11:48

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Nikoli ji nisem miksala hrane. Niti pomisla nisem na to, no razen če je kdaj kak frutek pojedla, tisto je zmiksano. Samo pretlačila sem in je lepo jedla že od začetka.

clock-img

06.04.2008, 18:55

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

jaz bi jo tudi že rada navadila na nepasirano hrano, pa ji ni čisto nič do tega user posted image  kaj bom, še celo poletje z mikserjem hodila naokrog?? user posted image  user posted image

clock-img

06.04.2008, 20:35

clock-img

januskica

pencil-img

140

se stinjam s paštetko. tudi mene je kmalu kap k se je začela kao davit. potem sem nekje po 8 mesecu začela delat tako kot je napisala Mateyka in je prešla v enem mesecu iz zmiksane hrane k hrani v koščke. sedaj, če ji slučajno kaj preveč pretlačim (npr. zelenjavo v juhi) mi spoh ne je. morajo bit koščki, tako da jih sama z roko jemlje. user posted image

clock-img

07.04.2008, 09:08

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

jaz sem naši miksala do enega 6m, potem sem pa samo fajn pretlačila, dodala sem še kruh na mizo ali pa meso, da je sama jemala in to je to......

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem