writing-img

Kako obleči novorojenčka poleti

clock-img

05.04.2005, 09:15

clock-img

Anonimen

Ker bom robila začetek julija me zanima kako ste oblačile vaše dojenčke? Ali so obvezni dolgi rokavi ali sta jih odlekle že v kradke rokave? Kaj pa iz porodnišnice, je preveč bomb. pajac, body dolg rokav povrh pa še bombažna jopca in seveda kapica, copatki.

clock-img

05.04.2005, 10:31

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Jaz bi ga oblekla v tak poletni kompletek:
bodi s kratkimi rokavi, žabice, bombažna jopica ali majčka, kapica.
Po moje je to več kot dovolj.
lp:)

clock-img

05.04.2005, 12:11

clock-img

katja76

pencil-img

30

Pri oblačenju ne smeš pretiravat v nobeno skrajnost. Novorojenček sam še ne ohranja (vzdržuje) svoje telesne temperature, zato ga ne smeš obleči premalo, preveč pa tudi ne. Poskrbi, da bo imel vedno obute nogavičke, drugače pa se ravnaj po svojem filingu. Ko si enkrat mamica to kar znaš sama od sebe. Boš videla, da bo vse OK. Za nasvet vprašaj še patronažno, ko te bo obiskala na domu.
Veliko veselja z malim sončkom, mi svojega drugega pričakujemo konec junija.
LP Katja:metulj:

clock-img

05.04.2005, 12:14

clock-img

Anonimen

Čisto svežega novorojenčka jaz nikoli ne bi imela samo v kratkih rokavih. Več kot v enih tankih dolgih pa, kadar je vroče, tudi ne.

clock-img

05.04.2005, 15:56

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Jaz sem rodila konec junija in ker je bilo lansko poletje dokaj hladno in deževno je bil v glavnem oblečen v kratke rokavčke pa kakšna bombažna jopica za preko. Sicer sem imela kar nekaj bodijev z dolgimi rokavi in tudi kratimi. Uporabljala sem vse.

Nabavi kakšne tanjše bombažne pajacke in bodije ne pozabi pa na kakšen malo debelejši bombaž v primeru hladnega.

Če se samo spomnim, da smo šli ven julija in je bil pokrit s termflis dekico...brrr...

Aja, zelo fine so tudi bombažne odejice iz H&M, ki stanejo 3 tisoč. Ena taka ti vedno prav pride v vozičku, v primeru nenadne ohladitve in vetra. Toplo ti jo priporočam!

clock-img

06.04.2005, 15:03

clock-img

lin

pencil-img

2504

Brez jopice iz porodnišnice.
Jaz sem rodila 5.7 in sem jo imela oblečeno ko smo šle domov v zelo tanko mako majčko,tanjši bombažen kompletek ,kapico,copatke in je bla cela mokra.
Takoj drugi dan, sem imela že babico katera mi je svetovala da naj jo dam kr v bodi s kratkimi rokavi,tako da smo celo poletje preživeli več ali manj v bodijih s krat.rokavi in nogavičkami,za ponoči pa tanek pajac+bodi

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem