cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kako oblečti za krst

clock-img

08.12.2007, 21:32

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

Kako oblečti punčko za krst v teh hladnih mesecih,a mora bit kombenzionček,čeveljčki in kapica bele barve ali je lahko katere druge,kaj pa ji naj oblečem pod kombenzion,navadno imajo pupike oblekce,sam pod kombenzion pa ravno ne greuser posted image ,prosim za ideje,l.p.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

08.12.2007, 21:37

clock-img

ajdaN

pencil-img

1151

Obleči jo tako, kot paše tebi.

Kao "obvezno" oblačenje v belo je meni čisto mimo! Ne bom kupovala cunj za to, da jih bosta 1x oblekla.

Mali je imel navadne bež hlače z naramnicami + moder bodi. In je vse še kasneje lepo ponosil.

Tamala pa še ne vem kaj bo imela, definitivno pa ne bo v belem. Pa tudi v kombinezončku ne bo, ker ga sploh nima (ga ne rabimo). Krst imamo januarja. Verjetno obične hlačke + kakšna lepa majčka pa jaknica.

Če tebi ustreza naj bo komplet v belem, če ti ne, jo obleči po svoje. Meni "dol visi" če bi kdo opravljal kako je otrok oblečen.

clock-img

08.12.2007, 21:49

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

09.12.2007, 14:13

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Saj za v cerkev je itak vseeno kaj ima spodaj, glavni je kombinezon. Ko greste na kosilo pa jo preobleči v nekaj lepega-punčkastega.

clock-img

14.12.2007, 12:41

clock-img

honey

pencil-img

2567

Tudi mi smo našega za krst oblekli čisto normalno - v kratke hlače (bilo je poleti), srajčko s kratkimi rokavi in kravato user posted image . Sicer sem mislila, da bo taščo kap, ampak meni osebno je tudi mimo otroka napravljat ne vem v kakšne bele oblekice načičkane, pa naj bo to fantek ali punčka.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem