writing-img

Kako omehčati zelo trd kakec?

clock-img

09.10.2006, 20:38

clock-img

Bonnie_RR

pencil-img

5189

Moj tamali je vedno veliko (3-4x/dan) in normalno kakal. Zdaj pa že kar nekaj časa (ene 10 dni) zelo trdo kaka. Sicer še vedno pogosto, ampak se zraven precej muči.

Sem mu dajala jabolko nekaj dni zapored pa za pit več tekočine (pije - karkoli, že skoz zelo slabo, zdaj ga pa kar malo bolj silim in je nekaj napredka), ampak ni nič bolje.

Kaj bi mu še lahko dala?

Lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

clock-img

09.10.2006, 20:44

clock-img

StBarbara

pencil-img

1500

Donat na tešče,kompot iz suhih sliv, če je pa še manjši pa zelo, zelo sladkano vodo oz. čaj.

Drugače sem pa za našega malega dobila v lekarni sirup Prorektal S, ko ni kakal, ampak je bil star že eno leto.

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

clock-img

09.10.2006, 22:28

clock-img

Aleksandra

pencil-img

64

Tudi mi smo, ko smo začeli jesti HG imeli probleme s trdim kakanjem. Patronažna mi je dejala, da naj ji dam za pit janežev čaj. Če ji dodajaš mlečno formulo ali z njo delaš kake kašice je mi je patronažna rekla, da lahko namesto same vode uporabim za pripravo mleka kar janežev čaj.
Problem smo hitro rešili.

LP
Sandra

clock-img

09.10.2006, 22:33

clock-img

KatjaD

pencil-img

345

Ali pa zelo sladkan kamilični čaj - požene, da je groza...

clock-img

10.10.2006, 00:13

clock-img

trdozimc

pencil-img

918

Kot so že povedale: zelo sladkan kamiličen čaj ali kompot iz kuhanih sliv.
Pal lahko kakanje!

clock-img

10.10.2006, 08:28

clock-img

mika

pencil-img

6485

Našo pupo požene grozdje. Saj drugače normalno kaka, ampak ko poje grozdje, takrat pa je veselicauser posted image user posted image user posted image s polno plenico.

clock-img

10.10.2006, 08:31

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Naj pije dosti tekočine in to skoz, naredi mu kamiličen čaj, vendar pozor-vrečka od čaja ne sme biti dolgo v vodi, drugače lamilice zapirajo, dodaj pa dooosti sladkorja, sadje

clock-img

10.10.2006, 19:31

clock-img

Bonnie_RR

pencil-img

5189

Punce, danes sem mu skuhala sladkan kamilični čaj in mu ga dajala precej pogosto. Je kakal 4x, s tem, da je bil zadnje 2x kakec že normalen.user posted image

Hvala.user posted image

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem