writing-img

Kako paše

clock-img

26.08.2012, 15:19

clock-img

majčica1508

pencil-img

1299

tale dež in ohladitev...........Uživam ob poslušanju padajočih kapelj po strehi.
Ob pitju kave in pregledovanju interneta.........Pa še moji spijo in je res balzam za ušesauser posted image
Ko se zbudijo,pa kaka družabna igra pade...........
Kaj vi počnete na deževen dan?

clock-img

26.08.2012, 15:26

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

Paše... paše... mi smo celo danes imeli piknik. Smo ugotovili, da je lažje imeti piknik po dežju, z malo hladnega zraka in vetra, pod streho... kot pa pri 35°C user posted image
Se pa že veselim spanja ponoči in naslednjega tedna, ko bi naj bilo suho in tam do 27/28 stopinj.

clock-img

26.08.2012, 15:30

clock-img

Mala_princeska

pencil-img

5621

ližem sladoled in uživamo, počivamo, mala spi.....

clock-img

26.08.2012, 18:20

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Skakal smo po lužah. user posted image  Ja, paše ohladitev. Sam cunje se ne sušijo tak hitro...user posted image

clock-img

26.08.2012, 20:11

clock-img

arhea

pencil-img

8

Jaz po že cel dan mal dolgčas preganjam, berem stare revije (a ste vedlee kolk zanimivih člankov se tako najdee?)... in sred avgusta si kuham topu kakav user posted image

Se pa strinjam... ohalditev paše... spat se da... jz upam na eno prespano noč, ko zdj zadne čase se kr zbujam zarad te uročine (usaj pomoje zarad tega).

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem