writing-img

Kako pogosto izredna soc. pomoč?

clock-img

30.03.2005, 17:50

clock-img

BokiMB

pencil-img

343

Ali mogoče kdo ve, kako pogosto lahko zaprosiš za izredno socialno pomoč oz. si do nje upravičen?

Je to enkrat ali dvakrat na leto?

clock-img

30.03.2005, 17:59

clock-img

morskadeklica

pencil-img

891

dvakrat

lp:muca:

clock-img

31.03.2005, 08:56

clock-img

BokiMB

pencil-img

343

Pa mora med eno in drugo vloživijo preteči določen čas ali kako? Ali pa je pomembno samo, da je v koledarskem letu dvakrat?

Npr. če si nazadnje zaprosil decembra, ali lahko letos aprila spet?

clock-img

31.03.2005, 09:11

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Mislim, da je na pol leta, oz. toliko mora vmes pretečt.

LP,
Mojca:nosecka:

clock-img

31.03.2005, 10:40

clock-img

mehurčica

pencil-img

3735

Kako pa dobiš izredno socialno pomoč? A to je tista razlika, če nimaš niti 70tisoč mesečnega prihodka???:ups::zmeden:

clock-img

31.03.2005, 11:08

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

Mehurčica...To je izredna socialna pomoč...Za npr. kurjavo, nakup pralnega stroja (ali kaj podobnega)...Za take velike stroške...Moraš dat vlogo.

To je vse kar vem, ker nisem še nikoli vlagala.

A nisi na srečanju?;)

clock-img

31.03.2005, 11:12

clock-img

Anonimen

Ninika, ti tudi ne?

clock-img

31.03.2005, 11:32

clock-img

BokiMB

pencil-img

343

Za izredno socialno pomoč lahko zaprosiš na Centru za socialno delo, mora pa bit vzrok kak "izreden" strošek, torej strošek, ki ni vsakomesečni, npr. plačilo poračuna elektrike ali zaostalih položnic za bivalne stroške, ki jih z rednimi prihodki ne zmoreš redno poravnavat, jeseni lahko baje navedeš nakup ozimnice, kurjave za kurilno sezono... Jaz sem prvič, ko sem zaprosila, dobila 50.000, drugič pa 70.000.

Očitno lahko zaprosiš vsakih 6 mesecev.

Redna socialna pomoč pa je za odraslo osebo in otroka 75.000 sit, oz. če imaš prihodke, razlika do te višine.

clock-img

02.04.2005, 16:27

clock-img

india

pencil-img

5342

Meni so na CSD rekli, da lahko dobiš izredno socialno pomoč dvakrat in sicer je najbolje,če predložiš kakšne predračune.
Sem pa bila priča pogovoru soc. referentke in enega gospoda, ki je kot je bilo iz pogovora razvidno, dobil samo v lanskem letu minimalno 3 izredne soc. pomoči.
Ja, pa izredna soc. pomoč ni vezana na stalno soc. pomoč!:miska:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem