cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kako prijavimo novorojenčka?

clock-img

05.11.2006, 10:21

clock-img

JurijV

pencil-img

6

Ali mi lahko kdo pomaga z nasvetom kako in kje prijaviti novorojenčka (zdravstveno zavarovanje, osebna izkaznica, potni list...)? user posted image  

Filip je pohitel pet dni in se nam pridružil 30.10. zgodaj zjutraj.

clock-img

05.11.2006, 10:27

clock-img

tinkatonka

pencil-img

5211

osebna izkaznica....otroka greš slikat in nato na občino s sliko in njegovim rojstnim listom ter tvojo OI in narediš osebno (isto za potni list)

Zdr.zavarovanje...odločita se po kom bo zavarovan in potem to uredita v službi, kjer bodo otroka prijavili.

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

clock-img

05.11.2006, 16:44

clock-img

sazi

pencil-img

5175

KOt je napisala tinkatonka. Če ne namravate kaj kmalu čez mejo, se z dokumenti nič ne mudi. Dobiš jih dokaj hitro (približno v tednu dni) in veliko lažje je slikati malo starejšega dojenčka, kot pa novorojenčka - mora imeti odprte oči in gledati v fotoaparat. Pa tudi dokumeti veljajo 5 let, pa je kar fino, če je na sliki star nekaj mesecev, da je potem kasneje slika še podobna otroku. Mi smo doma malega slikali sami, ozadnje in vse priredili zahtevam  ( se vsa navodila dobijo na internetu) in je bila slika OK.

clock-img

22.11.2006, 23:12

clock-img

janca

pencil-img

309

pa še na davčno številko ne pozab

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem