cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kako shraniti cunje za več let?

clock-img

13.02.2005, 15:31

clock-img

Pika10

pencil-img

159

Punce, počasi bom začela premajhne cujne pakirati. Ker ne mislim imeti naslednjega otroka še vsaj pet let me zanima kako nej shranim cujne da bodo zdržale toliko časa. :duda:Kako jih ve spakirate? Kako jih je sploh najbolje spakirati da ostanejo take kot so?Ima kera kako idejo?8)

clock-img

13.02.2005, 15:34

clock-img

Anonimen

Jaz vem samo to, da ne v vreče, ampak v škatle, pa ne prav ne vem kako nabasati.

clock-img

13.02.2005, 15:49

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

13.02.2005, 16:44

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Jaz sem dala stvari zmeraj v klet, (če nisem naprej posodila), pa v škatle, ki sem jih zalepila. Je vse obstalo. Pa potem vsakič, ko odpreš pa se spomniš prejšnjega pikca, ki jih je nosil, ti je kar hudo, kako hitro je zrasel.

clock-img

13.02.2005, 17:01

clock-img

rubin

pencil-img

130

Kaj pa te vreče, space bag, ki jih prodajajo na TV shopu, ko s sesalcem zrak ven potegneš in so v bistvu vakuumsko zaprte in jim nič ne more do živega. Jih ima katera in kako se obnesejo?

clock-img

13.02.2005, 17:22

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Jaz imam lepe kartonaste škatle iz IKEE (lahko jih vidiš v albumu). Te škatle spravim na podstrešje ali na omaro. Na njih še položim papir in dam noter eno dišavo, tiste Lenor krpice.

clock-img

13.02.2005, 18:33

clock-img

ciciban

pencil-img

320

Baje ne smes perila zlikat,ker porumeni in ni dobro,da jim dodas mehcalec!!??

clock-img

13.02.2005, 19:58

clock-img

BONI*

pencil-img

1011

Jaz imam space bag, pa niso tako super kot zgleda!
1. vakum čez čas spusti
2. vse se zmečka not, tudi če ne nabašeš velik
3. obleke dobijo vonj po zatohlem

in zato jih jaz za obleke ne uporabljam več ampak samo še za deke, plišaste igrače ipd (kvečemu še bunde)

Po moje so še vedno najboljše kartonaste škatle ali pa stari kovčki.

Lp, Boni

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem