writing-img

Kako ste montirali RODI XP na isofix sedež?

clock-img

10.04.2007, 15:41

clock-img

SanjaS

pencil-img

366

Spoštovane in spoštovani imetnice/ki tega avtosedeža ,

dejte  mi pojasnit kako ste namontirali tisto sivo plastiko ki se podloži med sedež in otroški avtosedež.. mi imamo take težave z montažo tega dela, da sem hotela sedež nazaj prodajalcem poslat...user posted image

Spodnji del sedeža v avtu namreč ni raven, tako kot predvidevajo v navoilih, zato ta plastika, če jo zataknemo v tisto režo naslikano v navodilih stoji v "zraku"  in zato nanjo niti ne upam postavit avtosedeža, ker imam občutek da bi se polomila ali vsa skrivila..

Kaj svetujete modre RR-ovke in RR-jevci..

lp,
S.

p.s. ne vem če ne bi tale tema bolj spadala pod tehniko? 

Imamo senica z isofix sedeži zadaj..Mi lahko katera da pameten nasvet v zvezi z montažo?

clock-img

10.04.2007, 19:40

clock-img

April

pencil-img

5459

Jaz ti ne znam svetovati. Vem pa kako je s takimi sedeži, mi smo imeli probleme že z lupinco.
Če si kupila sedež v Sončku, ti ga tam tudi pomagajo montirati v avto. Tako da najbolj, da pokličeš in se najaviš.

clock-img

10.04.2007, 22:26

clock-img

SanjaS

pencil-img

366

Žal sem ga kupila v baby centrovi akciji....user posted image

clock-img

11.04.2007, 12:07

clock-img

April

pencil-img

5459

Potem se pa zapelji do najvližjega bc in naj ti tam trgovke pomagajo. Če slučajno ne bi kaj štimalo, lahko še vseen zamenjaš sedež.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem