cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kako ublažiti modrice?

clock-img

19.09.2006, 10:10

clock-img

tinkatonka

pencil-img

5211

Lepo pozdravljene!

Vem da je bilo na forumu že napisano nekaj o tem, a sem pozabila kdaj, kje  in kaj točno je bilo zapisano, za zamudno iskanje pa žal ni časa.

torej.....Moj sinko se je začel plaziti. Posledično dobivamo prve buške in danes tudi prvo modrico. Pa si nisem mislila da bo moder, ker je bil samo rdeč (udaril se je v stol, ki ga je spregledal pri svojem podvigu). Torej kako preprečiti nastanek modrice. Obkladek?? Enkrat je nekaj pisalo o margarini če se ne motim, pa sem pozabila kaj??? Prosim za nasvete??

Lp Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

clock-img

19.09.2006, 10:13

clock-img

Hanna M.

pencil-img

176

mi buško nadebelo namažemo z margarino ali maslom iz hladilnika in glej ga zlomka, posledice trčenja so manj vidne.
Seveda pomaga tudi obkladek, vendar ima naša malčica raje margarino. Ko se kam 'rukne', priteče in reče; mami, mazat plosim!user posted image

Bog, daj mi pogum, da spremenim stvari, ki jih lahko, daj mi moč, da sprejmem stvari, ki jih ne morem spremeniti in modrost, da ločim to dvoje.

clock-img

19.09.2006, 10:32

clock-img

vidja

pencil-img

210

Jaz namažem med in res pomaga. user posted image

clock-img

19.09.2006, 12:11

clock-img

Jana4

pencil-img

135

Mi imamo vedno vrečko za mrzle ali tople obkladke (z tistim modrim gelom) v skrinji in pri udarcih že same pridejo in rečejo ledka goruser posted image . Res pa je da pomaga in nimamo bušk pa še mastni nismo od raznih margarinuser posted image user posted image user posted image

You're Unique, Just Like Everyone Else....

clock-img

19.09.2006, 12:15

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

V vrtcih prakticirajo tako, da na krpo katero zmočijo z zelo hladno vodo zdrgnejo malo mila in to potem položijo na udarnino. Sigurno pomaga je ziher preizkušeno na zeloooo veliko otrocih.user posted image user posted image

clock-img

19.09.2006, 12:18

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Zakaj pa margarino? Me res zanima, mogoče pa je za poizkusituser posted image

clock-img

19.09.2006, 12:39

clock-img

arielca

pencil-img

2312

Pri nas tudi prakticiramo margarino ali maslo ali svinjsko mast. Recept je preizkušen, povedala ga je moja prababica, zakaj točno to deluje pa ne vem user posted image .

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

clock-img

19.09.2006, 13:02

clock-img

mika

pencil-img

6485

Bomo mi tud probali z margarino. Drugače ji pa dam na buško samo lupčka in piham, ker ne pusti nobenega obhladka. Buška pa tako hitro zraste, da jo kar vidim kako leze venuser posted image

clock-img

19.09.2006, 18:30

clock-img

Anonimen

Bojda pomaga tudi moker časopisni papir.user posted image

clock-img

19.09.2006, 18:44

clock-img

tulip

pencil-img

917

Hladen obkladek (hladilna vrečka ali mokra krpa), ki skrči žilice in omili buško, da ne naraste preveč, potem pa gor Lokohepan mazilo.
Modrica hitreje izgine.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem