writing-img

Kako veš, da se je obrnil?

clock-img

10.04.2009, 08:54

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Imam eno vprašanje. Pred nekaj dnevi je bil moj otroček (32tednov v medenični vstavi). Danes sem poslušala srček z angelsoundom in ga  najbolje slišim odpodaj. Zanima me kje tiste, ki imate otročka že v glavični vstavi najbolje slišite srček?

clock-img

10.04.2009, 09:08

clock-img

Anonimen

No, jaz sicer nisem imela AS, vedela pa sem, kako sta bila obrnjena, ker sem čutila njune nogice tam zgoraj, na vrhu trebuha.

clock-img

10.04.2009, 12:48

clock-img

Anonimen

Sama ne veš
Ti pove G kjer preveri z UZ

clock-img

10.04.2009, 13:43

clock-img

pokica_

pencil-img

3265

Jaz zaznam po kolcanju,..tam kjer je najbolj čutiti user posted image kolcanje, tam je trebušna prepona, in pa tam kjer najbolj brca so nogice...če gledam po tem je mož že obrnjen. Brcanje rokic se čuti pa bolj narahlo kot nogice.
Moja teorija, če je temu res tako, bomo pa vidli na naslednjem uz-ju. user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

clock-img

10.04.2009, 14:21

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Kolcanje jaz čutim v spodnjem delu trebuha.

clock-img

10.04.2009, 23:17

clock-img

jana banana

pencil-img

147

jst sm cutla, ko se mi je obracala.
Naslednji dan se je kolcanje pojavilo ob sramni kosti....

Ampak vedla sem, da se mi je obrnila, ker sem naslednji dan cist drugace cutila otroka - tud drugace nosila... pocutje drugo...

clock-img

11.04.2009, 05:33

clock-img

*Junona*

pencil-img

6200

IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Jaz zaznam po kolcanju,..tam kjer je najbolj čutiti user posted image kolcanje, tam je trebušna prepona, in pa tam kjer najbolj brca so nogice...če gledam po tem je mož že obrnjen. Brcanje rokic se čuti pa bolj narahlo kot nogice.
Moja teorija, če je temu res tako, bomo pa vidli na naslednjem uz-ju. user posted image

Js tudi.user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

clock-img

11.04.2009, 11:50

clock-img

brigita23

pencil-img

2892

Jst najbolj čutim kadar otroka kolca in čutim, da je to spodaj pri moji ritiuser posted image ..No pa seveda brcike, ki jih redno dobivam v deno rebrouser posted image .

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

clock-img

13.04.2009, 16:05

clock-img

uršula83

pencil-img

635

Jaz nisem čutila, kdaj se mi je obrnil, pa se mi je po 30. tednu. 

čakamo že drugi zakladek

clock-img

13.04.2009, 16:11

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

Jaz sem tudi v 1. nosečnosti, ko se je user posted image  že obrnila, čutila kolcanje čisto spodaj pri sramni kosti, brcala me je pa non-stop direkt v rebra. Zdaj v 2. nosečnosti mi je pri 34 tednih na UZ rekel, da je otrok že obrnjen - in lahko sem tudi potrdila, da me je res začel brcati pod rebra, samo zdaj pri 36t 5d pa ne vem več, kaj naj si mislim - enkrat me brca pod rebra, drugič nekje bolj postrani, kot bi bil v prečni legi, tako da nimam več pojma, kako je sploh v resnici obrnjen. user posted image

clock-img

13.04.2009, 16:13

clock-img

detelja

pencil-img

4525

IZVIRNO SPOROČILO: lenika

Imam eno vprašanje. Pred nekaj dnevi je bil moj otroček (32tednov v medenični vstavi). Danes sem poslušala srček z angelsoundom in ga  najbolje slišim odpodaj. Zanima me kje tiste, ki imate otročka že v glavični vstavi najbolje slišite srček?

različno, ker se skoz neki gnezdi...enkrat čist spodaj, potem na levi strani trebuha, pol na desni.....

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

clock-img

13.04.2009, 21:01

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

Naša je sedela notri do 36. tedna, večkrat sem že mislila, da se je obrnila, a se je na pregledih izkazalo, da še kar sedi. Potem pa se je neko noč obrnila, tako mi je napelo trebuh, da sem se zbudila, nato me je pa še 2 dni bolel trebuh - koža. In sem tokrat imela prav, se je res obrnila. Po mojem, da ne veš, kdaj se obrne, če se to zgodi tam ok. 20. tedna, če se pa tako pozno, kot pri meni, pa veš user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem