writing-img

Kako veš

clock-img

09.03.2009, 17:21

clock-img

Anonimen

Torej mene zanima kako bom vedela, da imam popadke. Ker sem resno panična že pomalem.
Pa ne mi govorit, da ko bo prišel čas, da bom že vedela - pri prvem nisem!!!

clock-img

09.03.2009, 17:34

clock-img

Anonimen

Aja pa še tole!
A je možno, da sem z čepenjem kaj sprožila???  Sem sedela na otroški pručki ene 20minut. Sedaj me že eno uro boli križ in mi trebuh otrdeva, nekih bolečin ne čutim. Ni pa redno, je bolj tk enkrat 9min, drugič 6minut premora

clock-img

09.03.2009, 17:35

clock-img

mulan

pencil-img

236

Jaz pa v drugo nisem vedela - seveda ne, ko pa niso bili ne redni, ne boleči. K sreči sem bila že na oddelku, pa ni bilo straha, da bi na ulici rodila user posted image   Vem, to ti nič ne pomaga, ampak tako vsaj veš, da je res vsak porod drugačen. Mogoče boš drugi porod razbrala že na začetku. Pa brez panike!

clock-img

09.03.2009, 18:08

clock-img

clara23

pencil-img

889

Mene je tudi skrbelo da ne bom prepoznala popadkov, ko pa so le te prišli, sem takoj vedela da je to touser posted image user posted image . Čutiš kot bolečino, ki se vije od sp. dela trebuha čez bok proti križu..

clock-img

09.03.2009, 20:49

clock-img

2 Sraki

pencil-img

1159

Z čepenjem se lahko pospeši, v kolikor je dokaj pravi čas zato. Pri obeh porodih sem zaradi čiščenja po kolenih in v čepe, šla naslednji dan rodit. Seveda je bil tudi kolikor toliko pravi čas. 

clock-img

10.03.2009, 00:42

clock-img

primorka 73

pencil-img

6

Tudi jaz sem jih na začetku "spregledala" - so bili tako neboleči, da sem si rekla "to pa ja niso popadki, saj nič ne boli", ko pa so bili na 3 minute mi je bilo jasno, da mi zmanjkuje časa. Komaj mi je uspelo priti v bolnico. Vse skupaj od začetnih - nebolečih 20 minutnih popadkov do poroda je trajalo 2 uri :). Upam, da bo sedaj po 11 - ih letih enako in bo šlo kot po masluuser posted image .

clock-img

10.03.2009, 01:05

clock-img

t.e.j.a

pencil-img

4

cau
mene so obakrat zbudile bolecine v križu - prvič sem tudi krvavela.
me prav zanima kako bo zdaj, v tretjeuser posted image
sicer pa srecnouser posted image

primorka73 živjo, jaz sem tudi primorka. imaš kmalu rok?user posted image

clock-img

16.04.2009, 13:45

clock-img

primorka 73

pencil-img

6

Pozdravljena,

jaz imam rok 24.6. tako, da me čakata še dobra 2 meseca do konca. Počutim se super, trebuh je še med "manjšimi", a vztrajno raste user posted image . Do sedaj lahko rečem, da je bila moja nosečnost zelo lepa - upam, da bo tako tudi ostalo do konca.

Kaj pa ti? Koliko sta stara druga dva? Je vmes velika razlika? Čestitam za tretjega. Kdaj imaš pa ti rok?
Jaz sem prelagala za drugega malo "preveč časa". Nikoli nisem imela v planu 11 letno razliko, a glej ga zlomka user posted image ,
sedaj pa mi je počasi začelo malo zmanjkovati "časa" in sem se ustrašila, da mogoče pa ne bo šlo,... a je šlo BP user posted image .
Je pa moja, še vedno "tamala", ful vesela in zadovoljna. Mislim, da mi bo tudi že malo lahko priskočila na pomoč. Vse ima svoje prednosti in slabosti.

Jaz sem iz okolice GO, pa ti? Uživaj v nosečnosti in oglasi se še kaj, da si kaj napiševa.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem