writing-img

Kako zgledajo

clock-img

22.10.2007, 12:35

clock-img

muška

pencil-img

3223

Kako zgledajo rojstni dnevi otrok na bazenu? Moj sine bo kmalu praznoval in ker se odločamo, da bo letos malo drugače, me mika ta varianta. Je že kdo imel takšno praznovanje? Kako izgleda? Kako ste bili zadovoljni?
Zdaj koliko lahko razberem iz "reklam" okoli tega, povsod piše, da imajo igrico skriti zaklad, ko ga najdejo je notri darilo za obdarovanca, pa da se igrajo in da na koncu dobijo slike. Mene pa res zanimajo vaše izkušnje, kako to zgleda v real lifu user posted image

clock-img

22.10.2007, 12:40

clock-img

Balonchy

pencil-img

4283

Nimam pojma kako to izgleda!

Pripomnila bi le to - upam,da je fino zavarovano kar se bazena tiče!!!???

clock-img

22.10.2007, 12:40

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

Naš mulc je že bil na takšnem RD v Atlantisu - kako zgleda? Pojma nimam, ker nisem bila z njim notr, mapak mulci so se zabavali. Trenutno je pri naših mulcih najbolj in bowlanje.

clock-img

22.10.2007, 12:58

clock-img

muška

pencil-img

3223

kako misliš zavarovano? Zraven so baje učitelji plavanja-animatorji, na 6-8 otrok eden. kaj več pa ne vem

clock-img

22.10.2007, 13:28

clock-img

Anonimen

Men se ne zdi to najbolj varna varianta praznovanja rojstnega dneva,sploh,ker so v igri otroci.Jaz vem,da mojega otroka vrjetno ne bi pustila,pa tud če bi bil dober plavalec.Boljša je preventiva.En plavalni učitelj na 6-8 otrok ja zame premalo.

clock-img

22.10.2007, 13:33

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Meni je luštna ideja, ampak odvisno koliko so otroci stari. Itak jih dajo k malim bazenom kjer je nizka voda.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem