writing-img

Kam z pliškoti?

clock-img

04.09.2008, 18:21

clock-img

TaRe*

pencil-img

1401

Imamo orng čistilno akcijo doma (v otroški sobi) in smo se odločile,da smo pliškote prerasli.
Pravzaprav ne bo prostora zanje ,ker dobimo novo pohištvo in bi jih radi nekam preselili.
Včasih so jih bili veseli v kakšnem vrtcu,ali prvem razredu,zdaj pa baje tega ne jemljejo več.
Moram povedat,da jih je nekaj zelo lepih in čisto novih(saj same vesete,kako dolgo so aktualni...sploh če jih dobijo več naenkrat)...jih bom pa še lepo oprala,posušila...skratka očedila u nulo.

Prosim za kako idejo....glih v smeti jih tudi nebi metala,nouser posted image

............ja,takle mamo..;)

clock-img

04.09.2008, 18:24

clock-img

koala

pencil-img

5539

Pediatrija? Materinski dom?

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

clock-img

04.09.2008, 18:26

clock-img

Anonimen

Lani so jih jemali na pediatricni v LJ - so sami poskrbeli za razkuzevanje (kar je itak logicno). 

clock-img

04.09.2008, 18:28

clock-img

Anonimen

Morda bi jih kdo odnesel v Bosno. Tam je ogromno otrok, ki nima igračk.

clock-img

04.09.2008, 18:31

clock-img

Anonimen

Morda bi jih kdo odnesel v Bosno.

Daj oglas na bosansko ringarajo :).

clock-img

04.09.2008, 18:56

clock-img

Rubin.

pencil-img

4532

IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Morda bi jih kdo odnesel v Bosno.

Daj oglas na bosansko ringarajo :).

Ni slaba ideja, samo kako bi potem bilo s transportom? Verjetno ne glih poceni?

clock-img

04.09.2008, 19:01

clock-img

TaRe*

pencil-img

1401

Ja,ampak res...mogoče se pa najde kdo,ki gre dol,pa mi jih odpelje...hvala punce,bom mal povprašala v tej smeri.

............ja,takle mamo..;)

clock-img

04.09.2008, 19:08

clock-img

Netopirčy81

pencil-img

1327

Če ne drugam, po moje da tut na kaki Karitasuser posted image

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

clock-img

04.09.2008, 19:36

clock-img

Eva*

pencil-img

352

IZVIRNO SPOROČILO: TaRe*

Ja,ampak res...mogoče se pa najde kdo,ki gre dol,pa mi jih odpelje...hvala punce,bom mal povprašala v tej smeri.

Nisem 100%, ampak mislim, da je imela OŠ (Čufar) enkrat akcijo.

Na deževni dan, nama je zasijalo sonce!

clock-img

04.09.2008, 20:01

clock-img

miškolina

pencil-img

19

Jaz sem jih že nesla na Karitas. Vse vzamejo, nič ne komplicirajo, razpordijo jih na poličke ki so tik za vhodom, tako da si lahko vsak otrok, ki pride s staršem izbere eno igračko. To jim baje pomaga, da otrokom ni nerodno, da hodijo na Karitas, da tudi bolj z veseljem pridejo ali odidejo bolj srečni. Mimogrede pa lahko povem še, da sprejemojo tam tudi vse ostalo, kar družine v stiski potrebujejo: posodo, električne strojčke, računalnike, fotoaparate, skratka vse kar je še uporabno in je pri  vas doma odveč. Pri oblekah je pa tako: vzamejo sicer vse, samo prosijo, če ljudje lahko upoštevajo dejstvo, da se pred poletjem rabijo le poletne cunje, pred zimo pa le zimske. ker ponavadi je obratno, ko pospravljamo omare in prinašamo poletne cunje potem pred zimo, plašče in bunde pa pred poletjem. Pa čeprav tja hodijo reveži, vedo tudi kaj je trenutno moderno, tako da kakšnih 30 let starih bund ne rabijo, ker jih potem noben noče.  To je logično. Jaz sem hkrati z igračam tja nesla tudi ful cujn, pred poletjem, poletne seveda, pa še nekaj drugih igrač za dojenčka ki jih mi nismo več potrebovali.

clock-img

04.09.2008, 20:54

clock-img

benika

pencil-img

7793

Jaz sem jih nekaj odnesla v Bolnico Jesenice na pediatrični oddelek, nekaj so jih pa z veseljem vzeli v našem vrtcu.

clock-img

04.09.2008, 21:44

clock-img

Sonrisa

pencil-img

604

V vrtec. user posted image

clock-img

04.09.2008, 23:02

clock-img

Misek

pencil-img

2830

IZVIRNO SPOROČILO: TaRe*

Imamo orng čistilno akcijo doma (v otroški sobi) in smo se odločile,da smo pliškote prerasli.
Pravzaprav ne bo prostora zanje ,ker dobimo novo pohištvo in bi jih radi nekam preselili.
Včasih so jih bili veseli v kakšnem vrtcu,ali prvem razredu,zdaj pa baje tega ne jemljejo več.
Moram povedat,da jih je nekaj zelo lepih in čisto novih(saj same vesete,kako dolgo so aktualni...sploh če jih dobijo več naenkrat)...jih bom pa še lepo oprala,posušila...skratka očedila u nulo.

Prosim za kako idejo....glih v smeti jih tudi nebi metala,nouser posted image

Azilni dom, Cesta v Gorice
Igrace, vozicek, stajica, posteljice... vse pride prav. Tam pridejo otroci, ki imajo samo tisto v kar so obleceni.

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

clock-img

05.09.2008, 09:28

clock-img

ZmajTolovaj

pencil-img

3274

Tam pridejo otroci, ki imajo samo tisto v kar so obleceni.

Tole je pa najbolj žalosten stavek, kar sem jih prebrala letos.  user posted image

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem