writing-img

Kar naprej samo lula

clock-img

14.03.2009, 10:51

clock-img

rožica30

pencil-img

33

Moja punčka bo kmalu stara 3leta čez dan je čista ponoči še ima pleničko. Lulat hodi pa skoraj na vsake 20minut in se tudi kar nekaj polula. Res, da kar veliko pije samo se mi vseeno zdi malo čudno da kar naprej samo lula. Ali je to normalno.

clock-img

14.03.2009, 15:11

clock-img

pipic

pencil-img

392

če veliko pije je normalno
Itak :)

Od 18 ure otork naj več ne pije

clock-img

14.03.2009, 19:00

clock-img

barbi007

pencil-img

143

Od 18.00 ure naj otrok več ne pijeuser posted image ? Predstavljaj si sebe, da od šestih zvečer več ne piješ, čeprav si žejna... No, ja, če tako prakticiraš,...

clock-img

14.03.2009, 19:13

clock-img

ALWAYS LARA

pencil-img

864

kolk je o velik popije?
ima mogoče zadah po acetonu? tut lulanje smrdi po acetonu? to so drgač lohk znaki sladkorne, pa nč nočm strašit...

clock-img

14.03.2009, 21:03

clock-img

pipic

pencil-img

392

barbi povej zakaj otrok mora pit preden gre spat??
ne rabi
če bo pil pred spanjme itak potem vode ne more zadržat ,če je mehur poln
če bi šla spat okrog 19 ure ne bi pila.
pred spanjem par ur niti jaz ne pijem
tako da ja,si predstavljam

clock-img

14.03.2009, 21:37

clock-img

Tisana

pencil-img

1164

Pri nas je ful podobna situacija. Sicer ne vem, na koliko minut lula, ampak plenico ji moramo menjavati na cca 2 uri. Meni se zdi, da spije res ogromne količine vode. Zaradi tega so ji že preverjali sladkor, pa je bil v mejah normale, vendar pa na izvidu piše, da je potrebno te količine vode kontrolirati in se po potrebi posvetovali z endokrinologom.

Pa še to: pri nas ima pri 15 mesecih histerične izpade, če ji ne damo vode. Brez pretiravanja. Tudi ponoči se kar naprej zbuja, popije vodo in spi naprej.

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem