writing-img

Kartice zvestobe

clock-img

22.04.2014, 20:10

clock-img

Stanislava_

pencil-img

4004

Katere imate in katere se splača imeti, da nekaj prihranite?

clock-img

22.04.2014, 20:12

clock-img

uškinamama

pencil-img

3841

IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_

Možu sem zvesta in večkrat uporabim njegov eurocard.

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

clock-img

22.04.2014, 20:18

clock-img

RIJA*

pencil-img

2057

IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

Možu sem zvesta in večkrat uporabim njegov eurocard.

enako draga moja, enako user posted image user posted image
tudi viso včasih speglam user posted image

clock-img

22.04.2014, 21:24

clock-img

Stanislava_

pencil-img

4004

Pejta nekam user posted image

< Sporočilo je popravil Stanislava_ -- 22.4.2014 21:25:14 >

Kvačkam.
In #štrikam#.

clock-img

22.04.2014, 21:45

clock-img

enea

pencil-img

2440

po mojem je vse ena šta.la,..
imam dm, mana, mercator, spar, obi, merkur, ciciban, ikea, baby center, leclerk in tuš,.. ma neki je, ni pa to da boš zaradi teh kartic bolj bogata,.. ker boš manj zapravila,..user posted image

clock-img

22.04.2014, 21:48

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

do zdaj edini opazni prihranek pri Špar kartici, še posebej penzion kartici - edina trgovina, ki ima popuste na popuste, potem Tuš penzion tu pa tam, Mercator ni koristi, ostale pa še manj od nič

clock-img

22.04.2014, 21:54

clock-img

Stanislava_

pencil-img

4004

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

do zdaj edini opazni prihranek pri Špar kartici, še posebej penzion kartici - edina trgovina, ki ima popuste na popuste, potem Tuš penzion tu pa tam, Mercator ni koristi, ostale pa še manj od nič

To me zanima. Imam tudi Spar, ker običajno tam kupujem. Kaj posebnega je pa na penzionu?
Mercator sem računala, ko je bila reklama 1€ = 1 Pika, in po takratni matematiki je bil letni prihranek minimalen.
Imam še Sava hoteli, ta se mi tudi zdi, da je ok, ampak bom potegnila črto po dveh letih..recimo. Zadnji prihranek je bil ca 10% na akcijsko ceno aranžmaja in to recimo, da se splača.

Ponujala mi jo je tudi v Tom Tailor, ampak se mi zdi, da ne prinese kaj bistvenega, ker vedno kupujem na -50%. Ima katera?

Kvačkam.
In #štrikam#.

clock-img

22.04.2014, 21:57

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

penzion Špar ima še dodaten popust 10% na cel nakup. Torej tudi na popuste. Saj ni veliko, ampak če kje , potem sem pri njih opazila nižje cene. Pa mama, ki obvlada nakupe, mi je potrdila, da je Špar najboljši user posted image

Imam Sportina kartico, od teh kartic iz trgovin z oblačili pa še nikoli nisem naletela na ugodnosti. premalo kupujem v določeni trgovini. Naletima a na dobre popuste v Giga športu. brez kartic...

clock-img

22.04.2014, 21:59

clock-img

kikasta.kika

pencil-img

15

Jest mam vse živo (tuš, špar, mana, two way, babycenter, pikapolonica, obi, leclerc - sam mercatorjeve pike še ne ker tam itak ne nakupujem), itak so brezplačne, pa potem vidiš če je slučajno kaka akcija na kartico pa jo ponucaš. Pa fajn je ker ti ponekod tud sms pošljejo za kake take akcije.

clock-img

22.04.2014, 22:02

clock-img

Stanislava_

pencil-img

4004

penzion Špar ima še dodaten popust 10% na cel nakup. Torej tudi na popuste. Saj ni veliko, ampak če kje , potem sem pri njih opazila nižje cene. Pa mama, ki obvlada nakupe, mi je potrdila, da je Špar najboljši user posted image

Meni je 10% v redu, če velja za vse. Kako pa prideš do penzion kartice?

Kvačkam.
In #štrikam#.

clock-img

22.04.2014, 22:04

clock-img

Stanislava_

pencil-img

4004

IZVIRNO SPOROČILO: kikasta.kika

itak so brezplačne, pa potem vidiš če je slučajno kaka akcija na kartico pa jo ponucaš. Pa fajn je ker ti ponekod tud sms pošljejo za kake take akcije.

Poberejo ti pa osebne podatke..in teh ne dam za par centov ali sms-ov.

Kvačkam.
In #štrikam#.

clock-img

22.04.2014, 22:06

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

en penzionist ti jo mora dat. Jaz imam od mame črtno kodo in od fotra kartico. Če jo dajo delat, dobijo še dodatne kode, da lahko komu dajo naprej. Tako je bilo včasih. Ne moreta pa dva z isto kartico isti dan v isti trgovini. jaz uporabim v Celju, mama v Mb na isti dan in nama gresta dva popusta skozi... lahko zašvinglaš, nimajo take rač. povezave izgelda

clock-img

22.04.2014, 22:08

clock-img

Stanislava_

pencil-img

4004

en penzionist ti jo mora dat. Jaz imam od mame črtno kodo in od fotra kartico. Če jo dajo delat, dobijo še dodatne kode, da lahko komu dajo naprej. Tako je bilo včasih. Ne moreta pa dva z isto kartico isti dan v isti trgovini. jaz uporabim v Celju, mama v Mb na isti dan in nama gresta dva popusta skozi... lahko zašvinglaš, nimajo take rač. povezave izgelda

Če te prav razumem, ti kupuješ za mamo v Celju, da ne rabi pretežko nosit?

Kvačkam.
In #štrikam#.

clock-img

22.04.2014, 22:08

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

aja, in Špar ima kupone s popusti na mail in sms in pošto (tvoj naslov) . Če vse te podatke daš, ti pošiljajo kupone za -25%... no, Špar res izstopa izmed teh trgovin.
Drugače pa Hofer in Lidl poceni, brez kartic. če bi imeli kartice bi bilo že pravljično preveč poceni user posted image

clock-img

22.04.2014, 22:10

clock-img

Stanislava_

pencil-img

4004

Drugače pa Hofer in Lidl poceni, brez kartic. če bi imeli kartice bi bilo že pravljično preveč poceni user posted image

Za primerljivo kakovost in količino minus koliko?

Kvačkam.
In #štrikam#.

clock-img

22.04.2014, 22:11

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

ne, ne razumeš prav user posted image
jaz kupujem za sebe, obe nosiva vsaka k sebi domov. Ona v Mb, jaz pa v Celju... ena lastnik kartice dvakrat popust

clock-img

22.04.2014, 22:12

clock-img

Stanislava_

pencil-img

4004

jaz kupujem za sebe, obe nosiva vsaka k sebi domov. Ona v Mb, jaz pa v Celju... ena lastnik kartice dvakrat popust

Kako pa bonus vnovčita?
Isti sistem koz pri možu? Peglaš njegovo kratico user posted image ?

Kvačkam.
In #štrikam#.

clock-img

22.04.2014, 22:13

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

Za primerljivo kakovost in količino minus koliko?

uh, glej, saj nisem tak v tem s centi natančno user posted image ... ampak ja, nek vzorec pa se vidi pri teh trgovinah. Na primer. iz Hoferja in Lidla grem s polno vrečko za 20 €, iz Mercatorja grem za isti znesek s pol prazno malo vrečko

clock-img

22.04.2014, 22:14

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

Kako pa bonus vnovčita?
Isti sistem koz pri možu? Peglaš njegovo kratico user posted image ?

nimam moža. Peglam le svoje kartice... in penzion kartice user posted image

clock-img

22.04.2014, 22:17

clock-img

Stanislava_

pencil-img

4004

Peglam le svoje kartice... in penzion kartice user posted image

Kako vnovčiš bonus, ki se nabere na kartici?

Kvačkam.
In #štrikam#.

clock-img

22.04.2014, 22:19

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

tisti bonus pa je zelo majhen. Več se drugje prišpara, kot pa na onem, ko se ti na kartico naloži. Pobere ga pa vsak kak se spomni, kdo je prej, ta dobi bonus.. ponavadi jaz ja

clock-img

22.04.2014, 22:19

clock-img

Stanislava_

pencil-img

4004

tisti bonus pa je zelo majhen. Več se drugje prišpara, kot pa na onem, ko se ti na kartico naloži. Pobere ga pa vsak kak se spomni, kdo je prej, ta dobi bonus.. ponavadi jaz ja

Prijazna mama user posted image

Kvačkam.
In #štrikam#.

clock-img

22.04.2014, 22:21

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

zelo user posted image

clock-img

22.04.2014, 22:22

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

še kakšno vprašanje? Zdaj sem za resne pogovore, vprašaj user posted image

clock-img

22.04.2014, 22:49

clock-img

Stanislava_

pencil-img

4004

še kakšno vprašanje? Zdaj sem za resne pogovore, vprašaj user posted image

user posted image

kar se Spara tiče, ne.

Ampak še vedno ne vem, katera kartica se še splača user posted image

Kvačkam.
In #štrikam#.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem