writing-img

Katera plača....

clock-img

12.07.2005, 09:57

clock-img

Čiračara

pencil-img

738

...mora biti zadnja za vpis v obrazce za porodniško? Na CSD so mi rekli, da je lahko zadnja plača junijska, če začnem porodniško s 23.8.2005.Baje ni treba več zadnja julijska:zmeden2:...imate kakšne izkušnje s tem?

clock-img

12.07.2005, 10:03

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

12.07.2005, 11:06

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Meni niso hoteli šteti zadnjega meseca pred oddajo. Se spomnim, da sem morala nazaj nosit papirje, ker mi je računovodkinja čisto do konca vse upoštevala, mislim do oddaje, kar pa moraš itak en mesec prej naredit, se mi zdi.

clock-img

12.07.2005, 20:57

clock-img

Emanuelle

pencil-img

117

Jaz sem začela s porodniško 20.06. in sem prosila, če lahko oddam papirje 10.06., da bi bila vpisana še majska plača in so mi ugodili.
Verjetno odvisno od fleksibilnosti CSD-ja

clock-img

14.07.2005, 08:18

clock-img

Erdbeere

pencil-img

3607

Čiračara poglej katera plača je višja al letošnja julijska al una k maš ta prvo od lani...pa tisto dej notr k je višja...mislim, da boš mela letošnjo julijsko višjo, ker pol boš mela višjo osnovo za porodniško..pa počakaj se ta teden, da ti to plačo dajo, če ti jo še niso pol pa na socialo nesi

clock-img

14.07.2005, 08:48

clock-img

Pajaca

pencil-img

2154

Ti sam glej da je čimvišje povprečje, pa daj tako plače not. Ena gor, ena dol ni pomembno. Bistvo je da dobiš tistega jurja več na mesec porodniške.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem