IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina
prej sm mela enga LG-ja je bil ful bolj odporen...
jz imam "ta brihtnega" LG-ja (optimus p500) že 4 leta. Dela kot urica še danes, pa je bil takrat enih 80-100 evrov pri simobilu (v bistvu dokaj ugodno). Je pa res, da mi ne pada glih vsak dan po tleh. Recimo, da mi je ene 3x do max. 5x padel na tla do sedaj.
Moj v.d.moža mi sicer že od lani "grozi" da mi bo kupil nov telefon, jz pa resno mislim, da ga ne rabim, ker mi trenutni služi odlično in sem z njim še kar zadovoljna. Samo dve stvari sem v teh 4 ih letih našla: da ne podpira prenosa video posnetkov na družabna omrežja (kar potrebujem recimo 1x na leto) in da nima bliskavice (no, to pa ful pogrešam).
Jz osebno se za telefone preko operaterjev ne bom več odločala, ker telefon sicer prejmeš ugodno, a ga tekom naročnine in tarif pošteno preplačaš. Jz sem iz Simobila šla na Bob, moj mesečni račun se je iz 30,00 evrov znižal na 7-10 evrov/mesečno, zato bom svoj naslednji telefon kupila v prosti prodaji. Znabiti da bi bil to lahko spet od firme LG.
Menda pa hvalijo tudi kitajske telefone - moj mi za roj. dan "grozi" z nekim Jaio ali Jayo ali Jaiyo (nimam pojma) ki je kao kitajski iPhone. Preko forumov sem prebrala, da ga tudi Slovenci, ki so ga kupili preko spleta (in stane med 120-250 evri, odvisno od modela 1,2,3,4) ful hvalijo. Da je resnično primerljiv z iPhonom in da je boljši od vseh Samsungov serije S...