cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kateri nastavek za školjko?

clock-img

24.02.2009, 11:41

clock-img

maša2008

pencil-img

128

Kateri nastavek za školjko priporočate in kje ste ga kupile?
Hvala!

clock-img

24.02.2009, 11:42

clock-img

Volga

pencil-img

9346

To je pa čisto vseeno, kater je, važno, da paše na školjko in rit.

clock-img

24.02.2009, 11:45

clock-img

Luni

pencil-img

1371

Jaz sem kupila tistega, kateri ima mehko sedalo...in gre zelo rada sedet user posted image  Pomanjšana oblika klasičnega pokrova z mehkim sedalo v BC cca 11 €

clock-img

24.02.2009, 11:52

clock-img

maša2008

pencil-img

128

Volga, verjetno ni vseeno kater, saj tudi na kahlo paše vsaka otroška rit, pa so ene bolj udobne od drugih, kajne?!
Sem pa vrašala za nasvet kateri nastavek - torej želim vaše izkušnje s katerim ste zadovoljne in ne odgovora "ali ni vseeno katerega".
Pa lep dan ti želim!

clock-img

24.02.2009, 11:54

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: maša2008

Volga, verjetno ni vseeno kater, saj tudi na kahlo paše vsaka otroška rit, pa so ene bolj udobne od drugih, kajne?!
Sem pa vrašala za nasvet kateri nastavek - torej želim vaše izkušnje s katerim ste zadovoljne in ne odgovora "ali ni vseeno katerega".
Pa lep dan ti želim!

Jaz tudi tebi. Samo, oprosti, to je pa res tako nepomembno, katera znamka nastavka za školjko je, pa kakšne barve pa to, nastavek je nastavek no, vzameš prvega, ki ga dobiš in to je to. Tukaj se pa res ne rabi komlicirat. Naš je imel čisto navadnega belega, če ti to kaj pomaga, kaj več o njem pa ne vem. Pa čist pocen je bil.

clock-img

24.02.2009, 12:01

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Ja no, O.K., tale je kulski, recimo, ker otroku ne bingljajo noge in tako lažje opravi potrebo.
To imaš tukaj

http://www.neckermann.si/artikel/2780619/Toaletni-trener

stane pa 20 evrov. Imaš pa še čisto navadne od 2 evrov dalje, ki tudi služijo svojemu namenu, sploh, če otroku pod noge podložič pručko, da mu ne bingljajo v prazno.

< Sporočilo je popravil Volga -- 24.2.2009 12:06:00 >

clock-img

24.02.2009, 12:10

clock-img

maša2008

pencil-img

128

Hvala!
Sprašujem zato, ker teh stvari pač ne poznam, niti ga še nisem videla  - v živo.
Pa tudi zato, ker po pravici povedano, nisem ljubitelj skakanja po trgovinah, in se mi ne ljubi pregledati 10 trgovin.
Ker sem komot - raje naredim 10 km dolg sprehod, kot pa grem v eno trgovino user posted image , sem pač  vprašala za nasvet.

clock-img

24.02.2009, 14:42

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

Meni se zdijo dobri tisti, ki se namestijo med školjko in desko, tako da ni nevarnosti, da bi zdrsnili. Naš škratek si je izbral enega z račko, ki je bil presenetljivo poceni, tam okoli 4 EUR.

Oči: "Sine, kaj delaš?"
Sin: "Nič oči. Pa to počasi!"

clock-img

24.02.2009, 18:32

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Family pokrov se super obnese, dobi pa se ga v Merkurju.

user posted image user posted image user posted image

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

clock-img

24.02.2009, 21:04

clock-img

lenca1

pencil-img

423

Kupila nastavek, ki se ga vstavi med školjko in pokrovom, tako da se otrok skupaj z nastavkom ne more prevrnit. Kupljen v Leclercu za ene 3-4€ in je super, pa še lepe barve imajo na razpolago!

clock-img

24.02.2009, 21:06

clock-img

rija

pencil-img

15589

jaz sem vzela enega v leclercu za 2,9 eura. pa je čisto ok, gre pod pokrov školjke, da je dovolj fiksiran.

...vox populi...

clock-img

24.02.2009, 21:10

clock-img

mayflower

pencil-img

789

Mi imamo čisto navadno račko, ki je tako oblikovana, da se lepo namesti na pokrov školjke. Tamali zelo rad lula na njej.

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

clock-img

24.02.2009, 21:16

clock-img

annie

pencil-img

1049

Imamo ga od Baby firme (namontira se ga pod rob wc školjke), kupljen v Pikapolonici za nekje 3 eur. 

clock-img

24.02.2009, 22:08

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

IZVIRNO SPOROČILO: mayflower

Mi imamo čisto navadno račko, ki je tako oblikovana, da se lepo namesti na pokrov školjke. Tamali zelo rad lula na njej.

user posted image user posted image user posted image

Velika rit je velika stvar.

clock-img

24.02.2009, 22:16

clock-img

mika

pencil-img

6485

Jaz sem kupila nastavek v Mecatorju, gor je pa narisan medo Pu.

Uporabili ga nismo nikoli, ker ga pupa ni hotela in je sedela normalno na školjki. Enkrat se je zgodilo, da je not padla, potem pa se je držala za atija ali zame. sedaj pri 4ih letih pa opravi vse sama.

clock-img

24.02.2009, 22:21

clock-img

barika

pencil-img

6448

ne uprablja nastavka, ampak ga kar jaz držim.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem