writing-img

Kateri riž?

clock-img

27.03.2008, 13:30

clock-img

drobižek

pencil-img

506

Stari smo 5 mesecev in pri začetku uvajanja GH.Zanima me kakšen riž ste uporabljale?

clock-img

27.03.2008, 13:35

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

jaz sem ji parkrat dala unga ki se kuha 15min, ma se mi zdi predolgo zato ji naredim kar tistega v 3min....

clock-img

27.03.2008, 13:42

clock-img

biga

pencil-img

838

basmati riž

clock-img

27.03.2008, 14:32

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

27.03.2008, 14:39

clock-img

Nacka

pencil-img

151

Naš user posted image  pa ne mara riža. Do sedaj sem mu dajala belega. A mislite, da mu lahko dajem polnozrnatega?? Kateri riž se kuha 3 min? Mi smo mu riž mešali s cvetačo, korenčkom, brokolijem, pa jabolkom, pa banano, bučko... Z nobeno stvarjo mu ne gre v rit. Prav tako je s polento in proseno kašo. Tako da nam obstane vsak dan bolj kot ne krompir, pa različna zelenjava zraven. A mate kakšno idejo za kombiniranje zelenjave??

clock-img

27.03.2008, 14:48

clock-img

andie

pencil-img

427

Basmati, ampak ima rajči kupljenega od Bauerjauser posted image

clock-img

27.03.2008, 15:14

clock-img

dreamz

pencil-img

510

Jaz mojemu user posted image  kuham riž v prozorno-zeleni vrečki od mercatorja, ker se najbolj razkuha oz. je najbolj mehek.

clock-img

28.03.2008, 11:36

clock-img

travica

pencil-img

352

bio riž od špara (pa se kuha 45 min user posted image )
basmati za k zelenjavi
beli za k sadju

clock-img

28.03.2008, 12:03

clock-img

januskica

pencil-img

140

na začetku sem dajala riževe kosmiče od Hippa, potem pa Zlato polje riž, za domače jedi (bela embalaža) ... tako kot Živka. se najlepše skuha.

clock-img

28.03.2008, 13:07

clock-img

jaša2

pencil-img

658

jaz ji že od začetka dajem kar navadni riž, ki ga midva jeva - Uncle Bens.

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

clock-img

28.03.2008, 19:26

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

IZVIRNO SPOROČILO: Nacka

Naš user posted image  pa ne mara riža. Do sedaj sem mu dajala belega. A mislite, da mu lahko dajem polnozrnatega?? Kateri riž se kuha 3 min? Mi smo mu riž mešali s cvetačo, korenčkom, brokolijem, pa jabolkom, pa banano, bučko... Z nobeno stvarjo mu ne gre v rit. Prav tako je s polento in proseno kašo. Tako da nam obstane vsak dan bolj kot ne krompir, pa različna zelenjava zraven. A mate kakšno idejo za kombiniranje zelenjave??

kako mu ga pa pripraviš?
Tisti riži, ki se kuhajo 3 minute niso tako kvalitetni kot drugi. Kupi navadnega belega.
daj par kapljic olja, dodaj riž in gor zelenjavo. Nič mešat. Duši.
Ponudi mu tako, da ga pretlačiš z vilico in mu dodaš 30 ml AM. AM bo malo izboljšalo okus, in bo imelo tak po sladkem, pa lažje se fajn pretlači z vilico.

V polento dodaj eno zelenjavo. Jaz ali naribam korenček ali dam  brokoli, podušim 5 minutk in dodam polento in sirček. Itak tvoj že to vse lahko je.

Proseno kašo pa ne uporabljam, ampak prosene kosmiče, ki jih dodam v zelenjavne juhe ali pa v sadno kašico.

< Sporočilo je popravil Paštetka -- 28.3.2008 19:28:41 >

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

clock-img

28.03.2008, 19:28

clock-img

Anonimen

user posted image bilokeri riž. nima veze. titga k ga pač vi jeste??!!

clock-img

28.03.2008, 19:34

clock-img

Anonimen

Jaz mu dam navadnega, takega kot jemo mi. user posted image

clock-img

31.03.2008, 13:14

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Jaz mu dam navadnega, takega kot jemo mi. user posted image

Na začetku  ko rem skuhala riž sem ga pasirala skozi cedilo, ker drgač se mu je zataknil. Zdaj ga dajem pa v mineštrco sam da je razkuhan,  ker drgač se mu še vedno zataknne ker ga ne prežveči ker je brez zobkov.

clock-img

31.03.2008, 15:31

clock-img

Anonimen

Jaz mu dajem enak riž kot ga jemo mi od vsega začetka. Samega riža ne mara, je ga edino če je s kako omako ali rižoto.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem