writing-img

Kavni avtomat - katerega bi izbrale

clock-img

29.11.2011, 11:58

clock-img

Anonimen

Za darilo kupujemo en kavni avtomat ... želje je bila, da je na ročko na navadno grobo mleto kavo, da ima izpust pare in da je za 2 skodelici naenkrat. Zdaj na netu sem se nagledala taledva:

http://www.ceneje.si/dom-in-vrt/kuhinjski-pripomocki/kavni-aparati/bosch-kavni-aparat-tca-4101-barino_-_CX00063800?tab=pod

in

http://www.ceneje.si/dom-in-vrt/kuhinjski-pripomocki/kavni-aparati/philips-saeco-rocni-ekspresno-kavni-aparat-hd832309_-_CX0024FE1D?tab=pod

Cenovni rang je tam do max 140€

Kako bi se ve odločile ... Bosch ima pač OK renome, o teh Saeco aparatih sem pa tudi že ogromno pohval slišala ... mi predlagate kakega tretjega mogoče? Meni je praktična tudi funkcija, ko ti aparat sam dozira količino vode in ti ni potrebno zraven stat, samo te funkcije aparati v našem budžetu najbrš nimajo, ali pač? Predlogi pliiiz ... hitro! user posted image

clock-img

29.11.2011, 12:03

clock-img

urška

pencil-img

3136

saeco. ima isti renome pri teh apartih kot bosch pri pralnih strojihuser posted image

clock-img

29.11.2011, 12:37

clock-img

Jantar

pencil-img

170

Imam aparat od AEG in sem super zadovoljna že kr nekaj let.....user posted image
Po videzu je dost podoben saeco aparatu......user posted image

Bi nalepila slikico,pa je ne znam......user posted image

clock-img

29.11.2011, 12:40

clock-img

Anonimen

clock-img

29.11.2011, 12:44

clock-img

Anonimen

Samo zdaj če vtipkam saeco v iskalnik na ceneje.si mi samo neke hude mašine od 300€+ ven vrže ... samo pri tem iz mojega linka pa piše Phillips Saeco user posted image  A katera kaj ve kako je kaj s tem? Je to tudi ok mašina ali raje tistega Boscha kupimo ...

clock-img

29.11.2011, 13:40

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Če zaupaš:
http://www.lidl.si/cps/rde/xchg/lidl_si/hs.xsl/index_22128.htm

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

29.11.2011, 13:41

clock-img

Anonimen

Jaz sem že čisto zmedena sploh ne vem kaj bi izbrala ... zdaj sem zvedela, da je Phillips pred kratkim kupil Saeco ... samo sedaj pa spet ne vem, ali je ta avtomat v drobovju pač neka najbolj osnovna različica Saeca, ali so samo ime dali na Phillipsovo drobovje, da ga lahko dražje prodajo user posted image  
Duš, že vidim, da bomo šli na koncu na an ban pet podgan user posted image

clock-img

29.11.2011, 13:52

clock-img

kalbo

pencil-img

6271

Glej, važno je, da ima masivno ročko in da ročko čimhitreje segreje. V drobovju majo pa vsi grelec za vodo in pumpo in nič drugega. Važno je, da prebereš navodila in dobro segreješ aparat in ročko preden greš kuhat kavo in to je to. Men tale de longi skuha super kavo, seveda pa uporabljam Illy. Bolj od znamke aparata je pa važno tudi to, da dobiš občutek koliko stisnit kavo v ročko, da je ravno prav. Pa to, da ga redno čistiš.

clock-img

29.11.2011, 13:55

clock-img

donna22

pencil-img

2185

Tega dobim menda jaz za rojstni danuser posted image

Tukaj je še nekaj dodatnih info: http://www.mimovrste.com/artikel/3510021517/q=kavni%20aparati/kavni-aparat-electrolux-eea-110

Cena je 99 eur, lahko delaš dve kavi naenkrat in noter lahko daš katero koli znamko kave, kar je dosti boljše od tistih, ki so omejeni na eno samo. Ocene so kar dobre, testiram pa decembrauser posted image

clock-img

29.11.2011, 15:17

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Glej, važno je, da ima masivno ročko in da ročko čimhitreje segreje. V drobovju majo pa vsi grelec za vodo in pumpo in nič drugega. Važno je, da prebereš navodila in dobro segreješ aparat in ročko preden greš kuhat kavo in to je to. Men tale de longi skuha super kavo, seveda pa uporabljam Illy. Bolj od znamke aparata je pa važno tudi to, da dobiš občutek koliko stisnit kavo v ročko, da je ravno prav. Pa to, da ga redno čistiš.

Hvala za navodila ... jih bom predala naprej user posted image
Pri nas noben ne mara Illy kave ... sploh obdarovanec prisega na Starbucks kavo ... no danes s soinvestirorji predebatiramo, potem pa v nabavo ...

< Sporočilo je popravil Otika -- 29.11.2011 15:18:00 >

clock-img

29.11.2011, 19:04

clock-img

urška

pencil-img

3136

IZVIRNO SPOROČILO: Otika
ali so samo ime dali na Phillipsovo drobovje, da ga lahko dražje prodajo user posted image  

če mene vprašaš, bi ga morali zaradi tega kvečjemu prodajati ceneje. je pa res, da je saeco bolj poznan med "industrijskimi " aparati (po gostilnah jih veliko vidiš), kot med temi za domačo uporabo. prepričana sem, da je saeco sinonim za kakovost, phillips pa...naj gre raje delat likalnikeuser posted image

clock-img

30.11.2011, 15:31

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Jst imam tega. Turški avtomat.

user posted image

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni