sej najbrž noben ni takoj pojedel polnega krožnika?
itak da ne

.
Sem ravno prejšnji teden eno vprašala, kako lahko poje mala celo pasirano jabolko.

Moj 1. otrok namreč nikoli ni bil dober jedec. Res je jedel vse, vendar malo po malo in večkrat.
Pupa pa zdaj po mesecu in pol uvajanja GH, poje od 100- 180 ml goste hrane. Seveda pa zda tudi kdaj pojesti še manj, če ni prav lačna in se je nedolgo tega dojila.
Jaz ji namreč dajem oz. uvajam opoldne za kosilo, ko se zbudi. Saj, če se pojavi kakšna alergija se itak takoj pojavi ali v roku 3 ur. Tako sem tudi pri 1. uvajala. Torej kosilo 1. gosti obrok, večerja 2. gosti obrok.
Potem sem dala sadje za malico in šele na koncu gosti zajtrk.
Sine je star 2 leti in še vedno, ko vstane popije najprej mleko. drugi redni zajtrk pa ima potem pri babici

.
Kosmiče sem pa v juho začela zdaj vmešavati. Torej pri 5,5 mesecih oz. po mesecu in pol uvajanja. JAz sem vmešala prosene kosmiče, ker le-ti ne vsebujejo glutena in se hitro raztopijo. Dobijo se v DM-u od Alnature. Kasneje po 7. mesecu, bova pa zgoščevale tudi s ovsenimi kosmiči.
Polento pa lahko dobijo že komot pri 6. mesecih. Sem ravno imela posvetovalnico. Pa tudi ostala žitarice brez glutena: riž, ajda.
Po 7. mesecu pa še ostale žitarice.