writing-img

Kdaj ananas in kivi?

clock-img

06.04.2008, 16:51

clock-img

MSSD

pencil-img

28

Zanime ma, kadaj ste svojim malčkom prvič dale za jesti ananas in kivi. Mi smo do sedaj probali samo jabolka, hruške, banane in pomaranče.
Že v naprej hvala,
LP

clock-img

06.04.2008, 17:25

clock-img

Anonimen

Ananasa mu še nisem dala, ker sem sama alergična nanj, kivi pa sva jedla pri 10 mes. Je dobil pikice po celem telesu ko je bil star 2 mes, ko sem jaz jedla kivi zato ga nisem upala prej dat.

clock-img

06.04.2008, 18:19

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

kivi je zelo alergen, kot jagode. Zato se ga priporoča po enem letu.

Jaz sem ananas dala pri 7 mesecu, da ga je malo pocuzala, ko smo ga pač jedli. Kar je precej pogosto.

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

clock-img

06.04.2008, 20:14

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Oboje je alergeno.
Mislim, da sem ji dala ananas okoli 7m čisto malo za probat in je imela zelo vneto ritko. Zato sem počakala kar nekaj časa, s kivijem tudi. Okoli 1 leta je pa že oboje jedla.

clock-img

06.04.2008, 20:31

clock-img

januskica

pencil-img

140

mi smo dali pri 10 mesecih najprej spobat malo sokca od ananasa in je dobila ful pikic. tako, da bom počakala do 1 leta. isto velja za kivi. ostala hrana ji do sedaj ni delala težav (jagod še nismo spobali ... bomo počakali sezono). 

clock-img

07.04.2008, 07:06

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

mi smo dal že kr neki sadja izven slavnega jabolko-hruška-banana tria (melone, borovnice, slive, marelice, rozine..), pomaranče, kivi in ananas bojo pa še mal počakal.. čeprav, dajemo pa občasno maline in robide - je velik fen le teh.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem