Zadnji članki

Prvi dojenčkov nasmeh - kdaj?
Eden lepših trenutkov staršev je, ko opazijo prvi nasmeh svojega malega dojenčka. Je pa ta dogode...
Vse o dojenčku

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, sp...
Počitek in spanje
DARILNI PAKETI
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!

. Že kr nekaj časa se trudim,da napišem svojo željo Takšna je trenutna situacija:
, ki pa je tudi zelooo pridna malčica, ni preveč zahtevna. Pred prvo zanositvijo nisem nikjer bila zaposlena, zato mi tudi ni pripadala porodniška, ampak sem prejemala bogih 188 € starševskega nadomestila. Se verjetno sprašujete zakaj vam vse to pišem...??? Veste, mene zdaj spet zelo drži, da bi imeli še enega otročka - vedno sem bila za majhno razliko med otročki
?
Vem, da je to najina odločitev, ampak kr teh svojih misli ne morem nobenmu zaupat (edino mož ve), se obračam na vas, drage ringarajevke.
,ker kot prvo ne veš kdaj boš zanosila,kot drugo otročki so vseeno na prvem mestu,ne gledat na to,da bo vse porihtano,ker nikoli ne bo. Kar pridno
in delat za
evo ti objemčk za pravilno odločitev in da boste srečni.
res pa je, da nama ni treba nič dati za elektriko, pa vodo, ker to vse njegovi stari starši plačajo stroške. No, me veseli, da nisem sama s takimi pomisleki...
To me je matralo že skoraj 1 leto, potem pa še to, da ne morem dolgo več čakati, sploh ker vem da imam PCO in se lahko stvar zelo zavleče. Upam da so KT zadnja leta naredile svoje in bodo moje M sedaj, ko jih ne jemljem več, redne