writing-img

Kdaj jih začnejo zanimati

clock-img

11.12.2006, 14:09

clock-img

Anonimen

igračke, kot so razne podloge za ležanje nad katerimi visijo razne igračke (telovadnice), ropotuljice,....?
Naša Zala še ne reagira na nič od tega user posted image

clock-img

11.12.2006, 14:16

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Mislim, da je Zala še mal premajhna user posted image .
Ampak bo kmalu, tam nekje drugi mesec se začnejo zanimati za kaj kar binglja nad njimi.

clock-img

11.12.2006, 14:17

clock-img

Nisaa

pencil-img

245

Oj
Moj je star 3,5 mesca pa mal porajta vrtiljak alpa kej če dol visis ropotulce pa še ne!!!To bo še trajalo če maš šele 3 tedne staro sicer pa eni prej eni kasnej!!

Papa Nina
27.8.2006 je na svet pokukal najin Maj
11.7.2007 pa je prišel čudežni herojček Gaj

clock-img

11.12.2006, 14:48

clock-img

Sandra*

pencil-img

1726

Našega je začel zanimat pri cca 3,5 mescih! Tvoja ima še čas!

clock-img

11.12.2006, 15:18

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Našega je začelo zanimat tam po drugem mesecu, pa še to ne za dolgo časa. Okoli 3. meseca se je jeil, ker je hotel prijet te igrače, pa jih ni mogel, sedaj pri 7. mesecih jih pa tako vleče, da včasih mislim, da bo vse dol potrgal.user posted image

clock-img

11.12.2006, 15:19

clock-img

Gordana-3

pencil-img

978

mojo zito te reči, ki bingljajo od koderkoli sploh ne zanimajo. tud starejšo niso. ko sta pri 3,5 mesecih ugotovili, kako se prevali iz hrbta na trebušček, je bilo aktualno to takoj, ko sem ju položila na hrbet. ropotuljice jo sedaj zanimajo tako-tako (stara je 6,5 mesecev). še najbolj jo zanimajo črke in številke iz tistega penastega tepiha, ki ga imamo na tleh, da se s starejšo sestrico tam igrata. zanimata v tem smislu, da si jih tlači v usta in jih grizlja, pa še tak fajn škripljejo pod njenimi dlesnimi.

clock-img

11.12.2006, 15:20

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Zarja pa že kakšen teden ful rada leži pod mostom in mal tolče po igračkah ...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

clock-img

11.12.2006, 15:52

clock-img

til

pencil-img

574

Naš je tudi tam pri treh mesecih začel bolj opazovat te viseče igračke!

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

clock-img

11.12.2006, 16:18

clock-img

x_srečka_x

pencil-img

1025

Naša je pa kar hitro začela opazovat razne ropotuljice, nad posteljico ima špa take medvedke ki ropotajo, tam se je začela igrat pri približno dveh mesecih in pol. pri treh tednih je pa samo z učki sledila ropotuljici in ni nič odreagirala, pa še to če si šel čisto počasi.

LP

clock-img

11.12.2006, 19:14

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

11.12.2006, 19:26

clock-img

krfjolca

pencil-img

3003

Anže pri 4 tednih že kar precej opazuje to čudo. Včeraj je pa že celo z rokicami tolkel po tistih medvedkih na loku pri ležalniku (čeprav mislim, da je bilo to bolj po naklučju, ker je pač s tačkami opletal user posted image )

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

clock-img

11.12.2006, 20:46

clock-img

sašaš

pencil-img

1113

Moja user posted image  je pri dobrem mesecu začela opazovat igračke, ki so visele na loku nad njo, tudi ropotuljice in šumeče ter piskajoče igračke je zelo rada gledala. V usta jih je začela nosit kmalu po 3. mesecu. Zdaj ji moram tudi igračke na loku nujno naštimati tako, da jih lahko prime in nese v usta - pa počasi zanimanje za tole igralo z lokom popušča, ker nima prostora za kotaljenje.

clock-img

12.12.2006, 13:01

clock-img

lolipop

pencil-img

380

Mojga ni nič zanimal. Ne vrtiljak nad posteljo (da bi ležal in gledal kako se vrti, ni šans), ne igralna podloga. Ko se je začel kotaliti, mu je bil največji špas, da je podrl loke in začel tlačit igračke v usta. Smo vrgl dnar stran.user posted image

nof = nos
mama, nona = telefon
vala = hvala
vion = avion

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem