cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kdaj kaladont?

clock-img

23.03.2009, 23:10

clock-img

karolinca

pencil-img

35

Zanima me, koliko so bili stari vaši otročki, ko ste začeli uporabljati otroško zobno pasto? Katera je OK? Mi imamo 2 zobka, stari smo dobrih 13 mesecev. Ščetkamo zobke bolj za šalo kot zares....zanima me, kdaj mora iti "zares" s pasto?

clock-img

24.03.2009, 00:21

clock-img

pipic

pencil-img

392

Ko je dobil zob

clock-img

24.03.2009, 08:00

clock-img

bambam

pencil-img

212

Mi smo ji dali pasto mal kasneje. Ko je znala pljuvat, ker drugač bi jo pojedla. Smo pa najprej umivali samo z vodo.

clock-img

24.03.2009, 10:06

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Ko je imela kakšnih 6 zob, zobno pasto od welede. Zdaj ima eno z okusom jagode in itak, da jo poje. user posted image  To je najboljši del umivanja zob! Baje pa v tako majhnih količinah nima kej bit.

clock-img

24.03.2009, 10:07

clock-img

AinB

pencil-img

903

V materinski šoli nam je zobozdravnica rekla, da pasto lahko takoj uporabljamo, sicer otroško, damo pa samo eno pokico gor. Tudi če ne zna izpljunit ni problem, ker so otroške paste OK, tudi če jih pogoltne.

clock-img

24.03.2009, 10:47

clock-img

Kontrakarambolšrauf

pencil-img

396

Od samega začetka, ko sva mu začela umivati zobe in sicer otroško zobno pasto. Katerokoli, samo da je fajn okusauser posted image

Exkontrakarambolmatica.

clock-img

24.03.2009, 11:02

clock-img

mojca75

pencil-img

1833

Najprej brez, potem z otroško (neko mlečno zobno pasto brez fluora), sedaj pri 3 letih nam je zobozrdavnica svetovala naj začnemo z zobnimi pastami (otroškimi!!!) ki imajo fluor, od 500-1500mg /ne vem katero enoto, ampak je označeno na embalaži.
Količina je majhna in ni problem tudi če poje. naša sicer lepo plune ven, ampak sem pa ke kdaj pa kre kaj tudi po grlu navzdo.

Ne me ščipat v lička, ne me slint, sploh pa mi ne govort kolk sm zrasla

clock-img

24.03.2009, 12:19

clock-img

blazka

pencil-img

554

Naš tavelik je začel zobno pasto uporabljat šele sedaj, pa bo junija star že 4 leta. So se v vrtcu učili, kako je treba zobke čistit, pa so meli zraven še pasto. Prej smo mu čistili le z ščetko.

clock-img

24.03.2009, 14:23

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Skoraj od začetka, ker smo v lekarni kupili First teeth pasto, ki je ni potrebno izpljunit. To pasto uporabljamo še sedaj pri skoraj treh letih, ker druge noče.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem