writing-img

Kdaj naj bi se lahko dvignil naslon?

clock-img

06.07.2005, 18:12

clock-img

Lu

pencil-img

3181

Punce mene samo zanima kdaj bi se lahko dvignil naslon npr. v vozičku, ležalniku... Sicer v ležalniku sem že dvignila na tistih 30°. Dopolnili smo 4.5 mesecev in Maja ko jo imam v naročju se včasih kar sama ˝vsede˝. Jaz ji ponudim moji roki, jih zagrabi in gre kar naprej v čisto sedeč položaj:zmeden:

lp Lu

clock-img

06.07.2005, 18:21

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Kamot lahk malo privzdignes naslon. Samo gledat mors, da nima tamala zvite hrbtenice oz. da se ne "poseda" na ledvicke.

LP :rozica:

clock-img

06.07.2005, 18:26

clock-img

Lu

pencil-img

3181

Joj tega ne razumem čisto dobro :zmeden:

clock-img

06.07.2005, 18:33

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Tako mali otrok se ne sedi tako stabilno, da bi lahko sedel zravnano tako kot mi (90 stopinj), zato se lahko posede na eno ali drugo stran, kar pa ni dobro za hrbtenico. Tako, da ji lahko nekoliko privzdignes naslon, da ne bo lezala cist vodoravno, ne pa prevec. Oceni sama kolk je vredu.

clock-img

06.07.2005, 20:37

clock-img

lucky 111

pencil-img

90

Mi smo ga dvignili pri dobrih treh mesecih, ker se naš :duda: ni več hotel voziti v ležečem položaju.
Tudi pediater je rekel, da brez problema, saj se itak v vozičku klub malo dvignjenemu položaju zadaj nasloni.

lp

clock-img

06.07.2005, 21:59

clock-img

Wahoo RR

pencil-img

3190

tako sem tudi jaz to razumela ja...da važno da je naslonjen ...
no,upam da je ok, ker naša bo jutri 4 mesece, pa ni šans da leži v vozičku...hoče samo še sedet...oziroma zadnje par dni...hoče bit na nogah...pogruntala je da je žur...

no in ko sedi, je naslonjena...vsake tolo pa se kar odrine z glavo in malo sama sedi...pol jo p aseveda odnese nazaj...hehe..je prav smešna, k še ne more - pa hoče...

clock-img

06.07.2005, 22:41

clock-img

lin

pencil-img

2504

Jaz sem pri 3 mes. dvignila za prvo stopnjo pri 4,5 pa že za drugo,recimo nekateri otroci pri dobrih petih mesecih že sami sedijo,so redki ampak so.Mi smo začeli samostojnos edeti pri 7 mes.

clock-img

07.07.2005, 16:43

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Mi smo dvignili že pri treh mesecih, ni hotela več ležat. Jok in jok, ko smo pa mal dvignal je blo pa super. Spada pa naša v tisto skupino otrok, ki pri 6 mesecih zelo dobro sama sedi...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem