writing-img

Kdaj naj naredim test?

clock-img

21.02.2008, 11:33

clock-img

Anonimen

Pozdravljene.
Feb. nepričakumuser posted image .
Zadnjo user posted image sem imela 20 januarja.Ciklis pa imam na 30-35 dni.
Naj počakam še malo s testom?

clock-img

21.02.2008, 12:17

clock-img

pike

pencil-img

647

Pozdravljena,
ja če imaš cikle dolge 30 -35 dni upoštevaj daljši cikel. Se pravi, da si danes 32 dan ciklusa. Jaz bi na tvojem mestu počakala še kakih 5 dni in nato naredila test. Držim pesti, da ti je uspelo. Lep sončenuser posted image pozdrav.

clock-img

21.02.2008, 12:37

clock-img

tasa.m

pencil-img

719

Jaz imam podobno situacijo kot ti. user posted image  imam na 33 oz. 35 dni, tako da bom počakala na najdaljši cikel in to je 40 dni (2x se mi je že zgodlo, da je prišla tako pozno) in potem bom delala test (če bom seveda zdržala user posted image ) oz. če me ne prehiti user posted image . Ampak verjetno če si že zdaj user posted image  bi ti moral tudi test že pokazat user posted image user posted image  (ni 100 %, ampak v večih primerih je tako), jaz se bom probala zdržat, da potem ne bom preveč razočarana, prejšnjič ko sem delala test, se je točno čez uro pojavila user posted image .

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

clock-img

21.02.2008, 12:56

clock-img

glen

pencil-img

1870

tasa.m
Zdrživa vsaj do ned. pa ga v ned. skupi nardiva a?

clock-img

21.02.2008, 12:58

clock-img

liam

pencil-img

373

Držim pesti za vaju!

clock-img

21.02.2008, 13:02

clock-img

glen

pencil-img

1870

liam hvala,tako se bojim razočaranja.
Pa tudi če se pokaže plus me je strah sem po ss

clock-img

21.02.2008, 13:37

clock-img

tasa.m

pencil-img

719

Glen, velja za v nedeljo oz. ponedeljek (mislim, da bodo ene punce delale test v 26.2.), jaz si moram še test nabavit (si ga bom jutri, ker drugače ne bi zdržala). Pa ne razmišlaj o ss user posted image , razmišlaj samo o pozitivnih stvareh, pa bo.

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

clock-img

21.02.2008, 13:54

clock-img

tulipancica

pencil-img

26

Meni user posted image  zamuje 3 dni. Naredila sem ze 2 testa in nic (3 dni nazaj in danes). Bi bil test ze verjetno pozitiven, če bi bila noseča? Ima katera izkušnjo, ko je test najprej neg. in čez nekaj dni pozitiven?
Lp

clock-img

21.02.2008, 14:01

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Ima katera izkušnjo, ko je test najprej neg. in čez nekaj dni

Pri meni je bilo tako. Samo sem imela neredno M.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

21.02.2008, 14:02

clock-img

glen

pencil-img

1870

Tulipančica,priajteljici je ful pozno test pokazal user posted image ,tako da je še upanje

clock-img

21.02.2008, 14:02

clock-img

glen

pencil-img

1870

tasa.m
Zmenjeno,v ponedeljek,če sevedauser posted image nepride prej,upam da neuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem