writing-img

Kdaj po nakupih?

clock-img

19.11.2004, 15:08

clock-img

maja&m

pencil-img

646

Pozdravljene!

Mene pa zanima, kdaj je najbolj primeren čas za nakup otroške opreme? Od vozička do.... Skratka vse.
PDP imam šele 19.2.2005, pa me že vseeno malo skrbi, ker leto se že izteka. Poleg tega pa sem še študentka in imam v januarju največ izpitnih rokov.

Ima katera dober nasvet?

Hvala in vsem skupaj lep nosečniški pozdrav

Maja:nosecka:

clock-img

19.11.2004, 15:30

clock-img

kimi

pencil-img

3836

jaz sem kupovala šele po rojstvu:duda: sem 2 meseca prezgodaj rodila...ti priporočam da se kar pripraviš

clock-img

19.11.2004, 19:44

clock-img

*maja

pencil-img

2075

Po mojem je najbolje, da počasi že kar začneš z nakupovanjem, saj boš drugače bankrotirala ;).

clock-img

19.11.2004, 21:15

clock-img

malika

pencil-img

3199

Počasi kar začni in sledi akcije.V akcijah lahko kupiš dosti stvari za smešno nizke cene.

clock-img

23.11.2004, 11:20

clock-img

bivka

pencil-img

265

Draga Maja!

Jaz imam rok 23.02.2005, pa sem že dosti kupila (voziček, komodo-previjalno mizo, banjico, oblačila-dosti sem jih dobila, flaške, črpalko,...).
Kupiti še moram posteljico in kozmetiko.

Midva z možekom sva kupovala malo po malo-vsak mesec nekaj, da se finančno ni tako poznalo.

Pohiti!

Lp
B :nosecka: in :duda: :roza:

clock-img

23.11.2004, 14:22

clock-img

ronja5

pencil-img

677

Ti kar začni, je že kar čas. Sledi akcije, za podrobne informacije pa kar tukaj vprašaj, punce vse vejo!

LP! Ronja

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem