writing-img

Kdaj pregled pri ginekologu

clock-img

11.09.2005, 11:43

clock-img

Tia-na

pencil-img

454

A ste ve, preden ste se odločile za otroka, opravile kak "poglobljen" pregled ali čakate, da mine leto ali več, da se odpravite po odgovore na odprta vprašanja ...

Jaz sem konec lanskega leta opravila pregled, kjer je opravil tudi ultrazvok, napisal recept za folno kislino (ne vem zakaj, ker se itak kupi v prosti prodaji :zmeden2 in rekel, da naj lepo začnemo delat na otročku.

clock-img

11.09.2005, 13:00

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Mi smo avgusta začeli delat na otročku, zato sem šla julija na pregled in odvzem brisa. Po rezultatih brisa pa sva začela delat na . Tifol pa sem začela jemat že konsec meseca maja, ker je baje priporočljivo, sploh ker sem januarja po petih letih nehala jemat KT.

clock-img

11.09.2005, 15:56

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Jaz nisem sla takoj na zacetku h G, enkrat vmes, mislim da bo 7 mesecih. Pa mi je rekla samo nobene panike, bomo se malo pocakali. Sedaj po enem letu sem sla spet tja, pa je rekla da more najprej moj dragi opravit preiskave, potem pridem jaz na vrsto.
V glavnem kaksnega preventivnega pregleda nisem delala.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem