writing-img

Kdaj ribice,testenine in kruh ?

clock-img

21.10.2005, 18:16

clock-img

Ninica

pencil-img

900

kdaj lahko dam svoji user posted image  za kosilo ribico ali pa testenine user posted image . Ja, pa še kdaj ste svojimuser posted image  dale v roke prvič kakšno žemljo ali kruhek za žulituser posted image ?

< Sporočilo je popravil wahoo -- 22.10.2005 11:58:35 >

LP, Ninica

clock-img

21.10.2005, 18:36

clock-img

eva1

pencil-img

4835

Ribe niso priporočene do 1 leta, zaradi koščic in nekatere morske ribe vsebujejo kovine...tesetenine ji že lahko daš...skorjo kruha pa je dobil tam okoli 6 meseca!

clock-img

21.10.2005, 21:59

clock-img

Anonimen

Jaz mojemu pri 8 mesecih še ne upam dati skorje kruha, se kar davi zraven.user posted image

Ostalo pa kot je rekla Eva1.user posted image

clock-img

21.10.2005, 22:02

clock-img

Anonimen

Skorjo kruha sem ji prvič dala pri 7 mesecu( ima jo raje kot pa kakšen piškot), testenine sva ravno prejšni teden poskusile, ribe pa naj bi se dale po 1 letu.

clock-img

22.10.2005, 23:28

clock-img

tjasa10

pencil-img

68

Naša mala bo stara 8 mesecev in sem ji že poskusila dati malo lososa in postrv, amapak je treba dobro pregledati zaradi kosti.
Testenine že tudi je, ampak tiste brez glutena, kruha pa še zaenkrat ne.

Čao user posted image user posted image

clock-img

22.10.2005, 23:31

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Testenine smo dali od 6. meseca dalje, kruh v roko tam nekje od 7.meseca-brez problemov. Ribo dobiva enkrat na teden od 7.meseca, vendar samo belo ribo (oslič, morski list...) , ker se ostale ne priporočajo pred enim letom. Ima jo zelo rad in poje cel ribji file.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

23.10.2005, 10:26

clock-img

Libra

pencil-img

44

Mene pa zanima, kako pripravite testenine. Vem, da jih skuhate, ampak s katerimi omakami jih prelijete? Ali je potrebno za 8-mesečnico testenine spasirati. Na kakšen način pa ti Marogica pripraviš ribe? Hvala in LP

clock-img

24.10.2005, 00:45

clock-img

giga

pencil-img

124

Moj je star 9m in pol, pa mu še nisem dala rib, samo domačega zajčka in mladega telička. Kruh pa žveći od 8 meseca naprej, testenine prav tako.

Carpe diem!

clock-img

24.10.2005, 14:12

clock-img

tanja75

pencil-img

162

Našemu 7,5 mesečnemu user posted image zmešam testenine s tapravim golažem, ali pa z maslom oz margarino. Najprimernejše so tiste za juho, ker so majhne.

lp

clock-img

24.10.2005, 14:18

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Jaz testenine prelijem z vsemi omakami, ki jih kuham za nas, vendar jih, predno jih začinim, odlijem za kakšno zajemalko in dam na stran, tako, da so večinoma narejene iz čebule, mesa, paradž. omake, paprike......, pač kar ravno delam.
Testenine ne zmiksam od ca. 8 mes dalje več, temveč na drobno narežem, prav tako meso in ostalo, ker se mora otrok navaditi na koščke.
Ribo pa pripravljam tako, daji solim in na olivnem olju inj o spečemo na žaru ali v ponvi.Čisto normalno-mogoče malo manj zapečeno.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

24.10.2005, 15:02

clock-img

lucky 111

pencil-img

90

Kruhek smo mu dali pri kakšnih 6 mesecih. Na začetku se je kar davil, ampak se je kmal navadil "žulit".
Testenine mu damo tiste male za juho (zvezdice), file osliča je pa dobil prvič včeraj (pri 9,5 mesecih).

lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem