writing-img

Kdaj so znali gonit z pedalcami

clock-img

25.08.2007, 21:44

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Mene pa zanima koliko so bili stari vaši otroci, da so se znali sami pelati z kolesom (poganjati pedalca) ? Mi smo stari 2 leti in sedem mesecev pa nam nikakor še ne uspe , da bi jo naučili imamo pa kolo, na katerem se pedalca sama ne vrtijo avtomatsko.

Moja punčka je moja največja sreča.

clock-img

25.08.2007, 21:55

clock-img

andrejaz

pencil-img

1347

Naš šele pred kratkim, bo pa 3 leta star.

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

clock-img

25.08.2007, 21:56

clock-img

lukec

pencil-img

2260

Naš je enako star kot vaša in še vedno ne zna poganjati pedal. Tudi mi smo imeli kolo, pri katerem se pedala ne vrtijo sama od sebe. Zdaj smo ga zamenjali za večjega in boljšega, bomo videli, če bo do jeseni šlo.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

clock-img

25.08.2007, 21:56

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

2 leti in 1 mesec 

clock-img

25.08.2007, 22:02

clock-img

Miss Piggy

pencil-img

1936

3 leta - ko je dobil pravo kolo user posted image . Tricikla pa nikoli ni znal sam vozituser posted image .

clock-img

25.08.2007, 22:13

clock-img

tanjaDi

pencil-img

104

Maja je imel 2 leti, tko da tam nekje, ko so se začela lepa vremena, zdaj šiba 100 na uro, samo ima še koleščka gor, zdaj ga učimo brez, imamo dva kolesa, na enemu montirana koleščka, na drugemu pa smo mu dali dol. Neki cajta mu kr gre brez user posted image

clock-img

25.08.2007, 22:14

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Okrog dveh let. Najprej je začel gonit pedala pri traktorju, potem pa počasi na triciklu, pri dveh letih in pol se je pa tudi s kolesom že fino peljal sam.

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

25.08.2007, 22:14

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Naša se s triciklom sama vozi že tam od maja, se pravi da od 22. meseca dalje.
So si pa otroci tako različni, tako, da se ne sekiraj.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

clock-img

25.08.2007, 22:19

clock-img

Anonimen

Moj tricikla ni nikoli znal goniit, na normalnem kolesu se je pa začel vozit pri treh letih, se mi zdi. Pri treh in pol pa potem že brez pomožnih koleščkov.

clock-img

25.08.2007, 22:20

clock-img

Anonimen

moja je 3 leta pa 1 mesec stara p akomaj komaj zagoni na triciklu - pa ma tazga tavelizga švinovga ne kaka plastična jajca, na takmu običnmu biciklu na ketno pa niti pod razno. še ne vem kva se morm zmislt da jo gor spravim. rata pa zagont skorej moji 16. mesečnici. tko da skor vrjamem da bo kolo pelala prej tamala k tavelka

clock-img

25.08.2007, 22:29

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Ja saj imamo  mi že prav kolo na pomožna kolesa, za tricikel smo že precej preveliki. Upam da nam čimprej uspe, ker je nora na kolo.

Moja punčka je moja največja sreča.

clock-img

26.08.2007, 06:24

clock-img

mmijau

pencil-img

151

Nikoli, je imel prekratke nogice. Pedalca so bila namreč na prednjem kolesu tricikla in ni šlo. Od treh let pa se vozi s kolesom samostojno, brez pomožnih koles. user posted image

ŽIVLJENJE JE LEPO, ČE GA ŽIVIŠ,.....

clock-img

26.08.2007, 07:53

clock-img

Ninica

pencil-img

900

Naučila se je na triciklu nekje pri 25 mesecih, ko je pa redno obladala smo ji pa kupili že tisti večji bicikl, tak da jo je zdaj treba že skoraj lovitiuser posted image  (smo se pa naučili bremzatiuser posted image )

LP, Ninica

clock-img

26.08.2007, 13:33

clock-img

anckabancka

pencil-img

1710

Pri 2 letih je že šibal s triciklom okrog hiše...

Ponosna mamica petih fantkov :)

clock-img

27.08.2007, 07:55

clock-img

honey

pencil-img

2567

Pri nas tudi nikakor ni šlo s 3-ciklom, potem sem ga pa pri 2 l in 3 mes postavila na kolo (10-colsko s pomožnimi koleščki) in se je gospod odpeljal - brez učenja, brez vaje, samo speljal je in je šel user posted image

clock-img

27.08.2007, 14:36

clock-img

Suzi*

pencil-img

4556

Naš je zdaj pri 2,5 letih začel poganjat tricikel. Imamo pa tudi obično kolo s pomožnimi pedali, za katerega ima pa še prekratke noge. Bo že.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem