writing-img

Kdaj ste zagledale + ?

clock-img

09.02.2013, 21:39

clock-img

Anonimen

Punce, prosim povejte mi, kdaj ste zagledale + na testu? Koliko dni pred ali po M?

clock-img

09.02.2013, 22:00

clock-img

Mimas

pencil-img

2

Jaz sem ga zagledala 2 dni pred M. sicer je bil še malo bolj rahel, ampak bil je :)

clock-img

10.02.2013, 19:06

clock-img

jagoda#

pencil-img

11

8 dni pred pričakovano menstruacijo user posted image . Zelo zelo zgodaj, zato z ginekologinjo predvidevama, da sem zanosila takoj po menstruaciji.

clock-img

10.02.2013, 20:18

clock-img

dvojčica6

pencil-img

610

Vedno sem naredila test potem ko mi je zamujala, se pravi vsaj en dan po pričakovani M... prej se mi zdi brezveze in metanje šoldov proč, samo razumem, da je kdaj neučakanost user posted image

clock-img

11.02.2013, 10:54

clock-img

gregorina35

pencil-img

66

Vedno je bil + nekje 11-12 dan po ovulaciji, torej 2-3 dni pred user posted image in to ne glede na vrsto testa.

clock-img

14.02.2013, 12:51

clock-img

ančula

pencil-img

23

Živjo!

Zanima me, ali je možno, da sem noseča, kljub temu, da sem imela 3 dni nazaj malo obarvano rdeče na toal.papirju, potem pa nič več, test-narejen včeraj, je bil negativen, menstruacije ni že od nedelje (danes je četrtek) -ponavadi ne zamuja...ali je možno, da sem prehitro naredila test?
Hvala za odgovor

clock-img

14.02.2013, 13:15

clock-img

ursika_ursi

pencil-img

316

JAz sem vedno počakala, da je M začela zamujat, torej en dan po predvideni M in se je lepo pokazal plusek.
ančula, vse je možno... Počakaj do ponedeljka in če takrat M ne bo, zopet testkaj.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem