writing-img

Kdaj v sluzbo?

clock-img

04.02.2008, 19:06

clock-img

bsasab

pencil-img

321

Mene pa ZANIMA, kdaj ste sle v sluzbo, a sele po letu dni, ali ze prej, ce ste imele urejeno varstvo vasega otrockauser posted image

5.12.2007 nam je Miklavz prinesel najlepse darilo doslej...

clock-img

04.02.2008, 19:06

clock-img

kmarija

pencil-img

304

Upam da čim kasneje user posted image

clock-img

04.02.2008, 19:11

clock-img

metkica1

pencil-img

945

Meni poteče porodniška v septembru, potem bom pa še štirinajst dni koristila dopust za uvajanje v vrtec potem pa na delo.

clock-img

04.02.2008, 19:45

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

Sem imela varstvo urejeno, pa nisem šla nič prej v službo. Edina varianta bi bila, da bi zamenjala in da bi on ostal na porodniški do konca. Kar si je tudi želel, pa se meni še ni dalo v službo.

clock-img

04.02.2008, 22:42

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Varstvo bi lahko imela, saj ga je do 2.5 let čuvala tašča, ampak mi še na misel ni prišlo, da bi šla prej v službo. V to službo sigurno ne. In tudi zdaj ne bom. Razen če bo vmes kakšna nora priložnost.

clock-img

05.02.2008, 07:39

clock-img

2.2.

pencil-img

1514

jaz sem še zdaj doma. prijavila sem se na zavod ker mi ni hotel podaljšati delod. no zdaj pa bom izkoristila na zavodu te tri mesece potem pa grem nazaj v tisto službo. delala pa bom po 4h 4mesece dokler mi ne gre mama v pokoj. rekla sem da več ne grem nazaj ker mi ni hotel podaljšat (jaz mislim samo zaradi regresa-da mi ni rabil dat), ampak z tem šefom se res lahko vse zmeniš in ti gre na roko no vsaj meni.

clock-img

05.02.2008, 08:27

clock-img

Suzy.

pencil-img

233

Zdaj pri drugem sem razmišljala, da bi šla kakšen mesec ali dva prej spet v službo, pa bi mož do konca izkoristil porodniško. Ampak imam porodniško občutno večjo kot plačo, tko da se mi ne splača.

clock-img

05.02.2008, 08:47

clock-img

Bety100

pencil-img

83

Jaz sem imela priložnost, ko je bila ta mala stara 6 mesecev, da grem nazaj v službo in to na dvakrat bolj plačano delovno mesto, pa sem zelo hitro odločila da ne, ker je  to moja mama naredila, ko sem bila stara 1 mesec in se je to med nama čutilo ves čas (teta ki me je čuvala mi je bila "mama" in je skorej še vedno)!

clock-img

05.02.2008, 09:45

clock-img

nova sloncica

pencil-img

79

Men poteče porodniška maja, pa gre mali v vrtec šele septembra, varstva pa tudi nimam. Tko da bom do septembra doma in ne bom šla nazaj v službo. Sem se odločila, da bom čim več časa z sinčkom, ki bo mimogrede odrastel. 

clock-img

05.02.2008, 10:13

clock-img

jasna

pencil-img

1159

Čim kasneje. Mi je doma z malo tako lepouser posted image . Ne odstopim možu niti mesecauser posted image

Nova slončica, kako pa boš lahko ostala doma? A boš dala odpoved?

clock-img

05.02.2008, 10:45

clock-img

urskas

pencil-img

683

moja mala je stara točno 11 mesecev in v ponedeljek moram v službouser posted image .
Obe punci bosta do septembra pri babicah, tako, da na srečo nimam prevelikih skrbi.
Drugače, pa jih ne bom posebaj navajala na "celodnevno" odsotnost. Bo že kako!

drugače pa sem ob prviuser posted image , razmišljala, da bi šla prej v službo, pa ni bolo posebne proložnosti. Za drugič, mi je šefica "ponudila" boljše delovno mesto, če pridem nazaj po 5 mesecih, pa sem gladko odklonila.
Zdaj pa se mi najlepši čas iztekauser posted image

< Sporočilo je popravil urskas -- 5.2.2008 10:53:55 >

clock-img

05.02.2008, 13:44

clock-img

jaša2

pencil-img

658

meni poteče porodniška sredi aprila. pol ob pamala pri mojih starših - živimo namreč v isti hiši.torej bi jo že zdaj lahk dalav varstvo inšla delat, ampak...ne hvala, čimdlje ob bebici. itak bo potem dosti z drugimi ljudmi - doma, pol v vrtcu...ti mesci so pa (po mojem) le namenjeni temu, da jih otrok preživi ob svoji mamici (ali ateku, če on koristi porodniško). sicer po eni strani že komajčakam in se veslim službe, da se spet vrnem v staro življenje, se malo "socializiram", ampak...teh mesecev ne bo nikoli več nazaj.

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

clock-img

05.02.2008, 13:52

clock-img

neisha80

pencil-img

448

Porodniška mi poteče 21.marca,v službo grem 7.maja.

clock-img

05.02.2008, 14:20

clock-img

neisha80

pencil-img

448

ja,tamala gre pa 5.maja v vrtec...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem