writing-img

Kdaj začeti z GH?

clock-img

31.05.2008, 00:07

clock-img

malamanja

pencil-img

61

Vem, da sedaj zdravniki forsirajo uvajanje GH šele po 6. mesecu.
Naša mala je 20. 5. dopolnila štiri mesece in nas pri kosilu tako z zanimanjem opazuje, da imam že malo slabo vest (ona gleda mi pa jemo). user posted image user posted image

Dala sem ji malo jabolčne kašice pa jo je z veseljem jedla. Zdaj pa imam slabo vest ker je to pred 6. mesecem. user posted image user posted image  

Verjetno preveč kompliciramuser posted image .

....

clock-img

31.05.2008, 00:19

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

js mislim, da če dojiš in če mala lepo napreduje na teži, nej se ti ne mudi
mi smo začei po 6.m

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

clock-img

31.05.2008, 08:34

clock-img

2 Sraki

pencil-img

1159

Ko otrok pokaže zanimanje ali kakršne koli znake potreb za GH mu jo enostavno daš. To je moje pravilo. Sem mislila tudi jaz kako bom dojila do 6M, no pa smo začeli z 4M z GH. Ni mi žal, itak pa tista žlička tu pa tam res ne more škoditi. Kakšna pa so pravila uvajanja pa upam da si že na tekočem, sicer pa ti priporočam revijo Mala paparica, kjer je fino napisano po stopnjah napredovanja. Tako da brez slabe vesti privošči žličko svojemu user posted image .

clock-img

31.05.2008, 08:35

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Z zadnjim stavkom si si sama odgovorila. Preveč kompliciraš. 

clock-img

31.05.2008, 10:00

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Polno dojila sem do 5,5 meseca. Je pa tudi moja že kakšen mesec z zanimanjem opazovala. Ampak sem raje počakala.

clock-img

01.06.2008, 20:22

clock-img

saskija

pencil-img

1852

kar raje počakaj do 6 meseca otroček te ne gleda ko ješ ker bi želel hrane ampak ker te v procesu socializacije in razvoja spremlja in posnema, pa naj bo to govor, hoja, kretnje ali prehranjevanje.

tako, da to da je otrok pripravljen na hrano , ker sodeluje z gestami, ko se vi prehranjujete nima nobene osnove za uvajanje gh.

Dojenček se z vsakim dnem spreminja in raste in bo nekega dne odrasel in odšel;prah pa vas bo zvesto čakal.

clock-img

02.06.2008, 22:14

clock-img

r1ta

pencil-img

2343

Lahko ji daš poskusiti kakšno stvar, mudi pa se ti naj ne preveč. Pravijo da je pametno začeti z GH, ko otrok podvoji svojo rojstno težo. To pa je ponavadi okoli šestega meseca.

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

clock-img

02.06.2008, 22:16

clock-img

Anonimen

Ce rada je, ji komot das, se svet ne bo nehal vrtet...user posted image .

Komot pa tudi pocakas. Jaz sem zacela pri dobrih stirih mesecih pa je bila do enega leta v 80% prehrane na mojem mleku user posted image .  Otroci so razlicni, enim disi prej, drugim kasneje.

clock-img

03.06.2008, 21:39

clock-img

malamanja

pencil-img

61

Moja je že zdaj podvojila svojo porodo težo :-)user posted image

Malo sem ji dala jabolčne kašice, čist tko za pokušino.

Zares pa bova začeli po šestem mesecu.

Če P tako priporočajo pa naj bo user posted image .

....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem