writing-img

Kdaj zamenjati mlečni obrok z GH?

clock-img

19.06.2008, 13:41

clock-img

žaba

pencil-img

19

Kdaj ste v celoti zamenjale kakšen obrok mleka z GH oziroma koliko so Vam kaj pojedli user posted image  GH ko ste zamenjale obrok mleka ki je sedaj cca. 180-200ml. Po moje ne more tudi toliko goste hrane pojesti ne ali se motim?!

S 5,5 meseci smo začeli uvajati in sedaj bolj počasi napredujemo, pojemo cca. 50ml GH in potem še dodam mleko.

clock-img

19.06.2008, 14:01

clock-img

ThinkPink

pencil-img

915

Po pribl. 14 dnevih uvajanja po žličkah sva uvedli cel obrok gh - sprva je bila to sadna malica dop. To sem vedela tako, ker se po obroku gh ni hotela več dojiti.
Torej ji je tisti obrok zadostoval. Pojedla pa je pribl. en do dva zmiksana sadeža (jabolka) kar je zneslo okoli 100ml-150ml.

clock-img

19.06.2008, 20:40

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

mislim da tudi nekje po 14 dneh. na začetku je pojedel okrog 100ml, kasneje pa že okrog 200ml (eni več drugi manj-tako je tudi pri odraslih, odvisno koliko porabiš)

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem