writing-img

Kenguru Bebe Confort Squaw

clock-img

17.11.2005, 09:14

clock-img

miška1

pencil-img

76

Zanima me ali je pri tem kenguruju možno otroka nosit v obe smeri(proti sebi in od sebe). In tiste ki ga imate kakšnje iskušnje imaste z njim.

lpuser posted image

clock-img

17.11.2005, 10:19

clock-img

*maja

pencil-img

2075

Ja ta kengurujček ima možnost nošenja v obe smeri.
Jaz sem s tem kengurujčkom zelo zadovoljna, sploh sedaj, ko je treba otročke bolj oblečti, in so kot kakšni medvedki, se ga da zelo lepo razširiti, tako da nikjer nič ne tišči user posted image .

clock-img

17.11.2005, 11:00

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

17.11.2005, 11:01

clock-img

mia-2

pencil-img

397

Hoj ta kengrurujček ima možnost nošnje v obe smeri.MI smo z njim zelo zadovoljni.Sam naš mali ima že 9,5kg tako da me po dolgem nošenju kr fajn križ boli.Pa še ko je naprej obrnjen tko miga z nogami da je še bolj težek.LP

clock-img

17.11.2005, 11:05

clock-img

mia-2

pencil-img

397

Bubabaya mi ga tko čez zavihamo ko je naprej obrnjen.

clock-img

17.11.2005, 17:25

clock-img

sazi

pencil-img

5175

Miška1, kaj ga boš kupila, na akciji od BC danes? Jaz sem ga na isti način kupila pred cca tremi tedni, samo še čakamo na uporabnika...

clock-img

17.11.2005, 18:15

clock-img

miška1

pencil-img

76

Ja! Sem tudi jest pred tremi tedni se odločala zanj pa nisem bla prepričana al ga kupit al ne ker sem slišala od ene kolegice, ki ga ima, da je tamali tako všeč v njemu, da sploh noče bit več v vozičku. Danes pa sem zopet vidla akcijo in še barva mi je super in sem rekla da ga kupim pa kar bo(kolegica časti)

LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem