writing-img

Kengurujček

clock-img

06.02.2008, 11:05

clock-img

drobižek

pencil-img

506

Kdaj dati otroka v kengurujčka?

clock-img

06.02.2008, 11:21

clock-img

Katrin

pencil-img

4173

Saj gor piše: pri našemu piše od 3,5 kg naprej ...

Po mojem tam nekje pri 1 mesecu (za krajše obdobje).

lp

Be the Peace and Harmony you desire...

clock-img

06.02.2008, 11:22

clock-img

Lunc_a

pencil-img

1258

Je bil že od rojstva,ker imamo tako primeren kenguruuser posted image

clock-img

06.02.2008, 11:24

clock-img

princeskaa

pencil-img

31

Mi smo našo pikico dali v kengurujčka, ko je držala sama glavco pokonci - pri 3 mesecih. Druače pa preberi navodila, ki jih dobiš zdraven (če jih imaš).

Lp,

P

clock-img

06.02.2008, 12:18

clock-img

alesha

pencil-img

121

V kengoruja naj bi otrok šel takrat, ko zna sam držati glavo (to je nekje pri 3 - 3,5 mesecih).  Jaz ti predlagam raje kakšne druge nosilke, ki so bolj prijazne otročku, kot recimo sling, štorklja in ga tudi lahko kar nekaj časa uporabljaš. Kengoruji pa so se mi zdi samo do 9 kg.

V razvojni ambulanti bi ti pa rekli, da s kengorujem počakaš do 4 meseca.

Najina lubica LUNA - 28.05.2007
...in še ena lubica PIKA STELA - 2.5.2010

clock-img

06.02.2008, 12:57

clock-img

Lunc_a

pencil-img

1258

odvisno kakšen kenguru imaš.v novejših imaš lahko otroka leže notri,pa tudi so kenguruji do 13 kg in ne samo do 9

clock-img

07.02.2008, 09:38

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

V kengerujčka gre lahko otrok, ko samostojno obvlada vratne in hrbtne mišice - kdaj je to veš po tem, da se ko leži na trebuhu sam dvigne na rokice in tako ostane nekaj časa. Prej ne sme v kengeruja, ampak žal starši dajejo otroke noter že prej (govorim o pokončnem položaju). Odsvetuje se otroka nosit v kengeruju tako,da gleda naprej.

Ne gledat samo na to kaj piše na embažai za uporabo, spremljajte motorični razvoj otroka in se ravnajte po tem. Nekateri otroci obvladajo te mišice pri 4 mesecih, spat drugi pa komaj pri 6, tako da...

Se pa strinjam, da je na tržišču več bolj primernih in uporabnih nosiljk kot kengeru.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem