writing-img

Kengurujček Chicco soft&dream

clock-img

11.11.2010, 16:31

clock-img

honey

pencil-img

2567

Pozdravljene, RR-jevke. Imam vprašanje. Pozna katera kengurujčka Chicco Soft&dream? Kupila sem rabljenega, ampak je brez navodil, prodajalka ga pa niti ni uporabljala. Navodila sem našla sicer na netu, ampak niso v slovenščini. Zanima pa me predvsem nastavitev za v ležeči položaj, kako se to nastavi? Nimam nobene lutke, da bi to v živo preizkusila, kako to gre, s plišasto igračo pa nekako ne izgleda realno user posted image Iskala sem tudi na youtubu, pa ni nobenega filmčka za chiccota user posted image

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

clock-img

11.11.2010, 17:04

clock-img

ledenaa

pencil-img

2488

Slika ti lepo kaže kako. Pa tudi od blizu si lahko pogledaš z miško

http://www.whwatts.co.uk/safety-bathtime-14/chicco-soft-dream-baby-carrier-7545.htm

clock-img

11.11.2010, 18:43

clock-img

honey

pencil-img

2567

O, najlepša hvala. Jaz sem našla neka druga navodila, kjer je tako narisano, da se ne znajdem preveč. Zlata si user posted image

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem